اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فعال دانشجویی استان گیلان:

استان گیلان ظرفیت بالایی در عملی کردن اقتصاد مقاومتی دارد/دانشجویان از مسوولین استان اقدام عملی اقتصاد مقاومتی را مطالبه کنند

استان گیلان ظرفیت بالایی در عملی کردن اقتصاد مقاومتی دارد/دانشجویان از مسوولین استان اقدام عملی اقتصاد مقاومتی را مطالبه کنند
دولت یازدهم در شعار خیلی صحبت از اقتصاد مقاومتی می کند ولی این تاکید مقام معظم رهبری نشان می دهد که حرکت دولت در راستای اقتصاد مقاومتی توام با اقدام و عمل نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیک دانشجو اسحاق اثری از فعالین دانشجویی استان گیلان در گفتگو با پیک دانشجو با بیان اینکه چند سال است که حضرت آقا بحث اقتصاد مقاومتی را مطرح می کند افزود: دلیل اینکه مقام معظم رهبری از لفظ اقدام و عمل استفاده کردند این بود که احساس می شد اقدام و عمل مناسبی صورت نمی گیرد به این معنا که در حد شعار این مسئله باقی مانده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو , پیک دانشجو ,

وی در ادامه گفت: دولت یازدهم در شعار خیلی صحبت از اقتصاد مقاومتی می کند ولی این تاکید مقام معظم رهبری نشان می دهد که حرکت دولت در راستای اقتصاد مقاومتی توام با اقدام و عمل نیست.

,

اسحاق اثری افزود: استان گیلان یکی از استان هایی است که در بحث اقتصاد مقاومتی ظرفیت های بسیار بالایی دارد و می تواند در این عرصه تاثیرگذار باشد. برای مثال بحث اقتصاد بدون نفت بسیار مطرح میشود و می توان یکی از جایگزین های مناسب برای اقتصاد بدون نفت را کشاورزی دانست. ما تا الان در قسمت های مختلف استان کار مناسبی را در راستای اقتصاد مقاومتی ندیدیم و ضعیف بوده است.

,

این فعال دانشجویی گفت:اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد خودبنیاد و درون بنیاد است و چشم دوختن به خارج کشور راه درستی نمی باشد و صحبت از قرارداد های خارجی موجود یک حرف تبلیغاتی است.

,

یکی از مراکزی که واقعا باید برای اقتصاد مقاومتی ورود می کند دانشگاه هاست و باید تخصص خودشان را در عرصه اقتصاد مقاومتی پیاده و عملی کند، مخصوصا رشته هایی که در عرصه های تولیدی مرتبط هستند.

,

وی در پایان گفت: مطالبه گری از وظیفه دیگر دانشجویان است که باید از مسوولین اقتصاد استان مطالبه کنند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه