اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس:

قفل تحریم‌ها فقط با تکیه بر اقتصاد مقاومتی شکسته می‌شود/ برخی نسخه شفابخش اقتصاد را در دستان کشورهای خارجی می بینند

قفل تحریم‌ها فقط با تکیه بر اقتصاد مقاومتی شکسته می‌شود/ برخی نسخه شفابخش اقتصاد را در دستان کشورهای خارجی می بینند
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مذاکرات به تنهای نمی تواند تحریم ها را بردارد گفت: قفل تحریم ها فقط با تکیه بر اقتصاد مقاومتی شکسته می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علیرضا سلیمی، نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با پیام دلیجان، به نام گذاری سال ۹۵ از سوی رهبر معظم انقلاب تحت عنوان سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در انتخاب شعار امسال دو مسئله اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل را با هم گره زده اند.

سلیمی با اشاره به اینکه شعار هرسال پیام و معنا دارد اظهار کرد: در بسیاری از مواردی زمانی که شعار سال انتخاب می شود بیشتر همایش ها، حمایت های لفظی و روی کاغذ انجام می شود و در عمل به صورت شایسته اقدامی صورتی نمی گیرد.

وی ادامه داد: در شعار امسال به بحث اقدام و عمل اشاره شده است تا مسئولان با جدیت بیشتری به بحث اقتصاد مقاومتی توجه داشته باشند.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متاسفانه برخی در داخل، نسخه شفا بخش اقتصاد کشور را نگاه به دستان کشورهای خارجی می دانند که این موضوع تحلیل دقیقی نیست و با تکیه بر ظرفیت ها و داشته های داخلی می توان اقتصاد کشور را شکوفا کرد.

سلیمی اضافه کرد: این موضوع بدان معنا نیست که با کشورهای دیگر ارتباطی نداشته باشیم بلکه بدان معنا است که از ظرفیت های و استعدادهایی که در داخل کشور داریم به نحوه مطلوبی بهره ببریم.

وی با اشاره به اینکه برای شعار امسال، ۱۰ محور تعیین شده است افزود: در سال جدید دولت برای عملیاتی کردن این ۱۰ محور باید کارگروه هایی را تشکیل دهد و برنامه ها را رصد کند و در نهایت اقدامات اجرایی و عملیاتی را برای تحقق شعار سال انجام دهد.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امریکا بعد از اجرای برجام تحریم های جدیدی را علیه کشور وضع کرده است، ادامه داد: تحریم ها زمانی برداشته می شود که اقتصاد مقاومتی مورد عنایت مردم و مسئولان قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه تاریخ ثابت کرده است که آمریکا کشور قابل اعتمادی نیست افزود: نقض عمد برای آمریکا کار سهل و آسان است به طوری که همواره شاهد این موضوع بوده ایم.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مذاکرات به تنهایی نمی تواند تحریم ها را بردارد گفت: قفل تحریم ها فقط با تکیه بر اقتصاد مقاومتی شکسته می شود.

سلیمی اضافه کرد: مذاکرات را باید با عنایت به اینکه ما می توانیم و با تکیه بر داشته های و توانایی های کشور ادامه دهیم.

وی اظهار کرد: در اجرای اقتصاد مقاومتی باید این باور را در جامعه ایجاد کنیم که توان شکستن رکورد، ایجاد اشتغال واقعی بدون شعار برای جوانان را داریم.

سلیمی خاطرنشان کرد: امیدواریم در اجرای شعار سال به دور از شعار و برگزاری همایش در تحقق آن از هیچ کوشش و تلاشی دریغ نکنیم.


انتهای پیام/م

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام دلیجان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه