اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شاهین مهر رودان تنها نماینده هرمزگان در مسابقات فوتبال امیدهای کشور/ از نداشتن زمین چمن تا تمرین در زمین خاکی و نامناسب+ تصاویر

شاهین مهر رودان تنها نماینده هرمزگان در مسابقات فوتبال امیدهای کشور/ از نداشتن زمین چمن تا تمرین در زمین خاکی و نامناسب+ تصاویر
تیم فوتبال امید شاهین مهر رودان تنها نماینده هرمزگان در مسابقات امیدهای کشور، به دلیل نداشتن زمین چمن، مجبور است تمرینات آمادگی خود را در زمین خاکی و نامناسب از سر بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رودان نیوز؛ در حالی که از 19فروردین 95 بازیهای دور دوم فوتبال امیدهای کشور برگزار می شود، تیم فوتبال امید شاهین مهر رودان تنها نماینده هرمزگان در این دوره از مسابقات، به دلیل نداشتن زمین چمن، مجبور است تمرینات آمادگی خود را در زمین خاکی و نامناسب از سر بگیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودان نیوز,

به گفته هادی پورحسن زاده سرپرست تیم فوتبال شاهین مهر، مسئولین ورزشگاه چمران رودان به بهانه استراحت چمن ورزشگاه، از برگزاری تمرینات آماه سازی تیم جلوگیری کرده اند و این تیم مجبور است تمرینات خود را در زمین خاکی و نامناسب انجام دهد.

,

سرپرست شاهین مهر با اشاره به اینکه  ما نمی توانیم تمرینات تاکتیکی خودمان را در زمین خاکی انجام دهیم، افزود: برای آمادگی و هماهنگی بیشتر بازیکنان و انجام تمرینات دفاعی و تاکتیکی در زمین بازی، نیاز به زمین چمن مناسب است که بتوانیم به اهدافمان برسیم، که در نبود زمین چمن با مشکل جدی برخورد کردیم.

,

این درحالی است که تیم فوتبال امید شاهین مهر رودان تنها نماینده هرمزگان در مسابقات امیدهای کشور، در مسابقات دور اول که با شرکت 4 تیم کهنوج، رفسنجان، و بیرجند به میزبانی کهنوج در اسفند94 برگزار شد، توانست به همراه تیم پیشگامان بیرجند به  مرحله دوم صعود کند و مرحله دوم این مسابقات نیز از 19 فروردین امسال آغاز می شود.

,

 وجود چنین مشکلاتی در شأن تیمی که بعنوان نماینده استان در سطح کشور بازی می کند نیست، جا دارد مسئولین استان و شهرستان برای تنها نماینده هرمزگان در این دوره از مسابقات چاره ای بیاندیشند و این تیم را پشتیبانی بکنند.

,

 انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه