اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سرمربی تراکتورسازی:

بازگشتم به تراکتورسازی اتفاق شیرین سال 94 بود/ در مورد جدایی‌ام شفاف سازی می‌کنم/ امیدوارم در سال نو شرمنده مردم آذربایجان نشویم

بازگشتم به تراکتورسازی اتفاق شیرین سال 94 بود/ در مورد جدایی‌ام شفاف سازی می‌کنم/ امیدوارم در سال نو شرمنده مردم آذربایجان نشویم
سرمربی تراکتورسازی می‌گوید در پایان فصل یازدهم لیگ برتر قصد جدایی از تراکتورسازی را نداشته و حتی برنامه شروع تمرینات و لیست خرید بازیکنان موردنظرش را به مدیرعامل وقت تحویل داده بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "امیر قلعه نویی" سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی آناج ابتدا با بیان جمله "بایرامیز مبارک" سال نو را به مردم آذربایجان و هواداران تراکتورسازی تبریک گفته و در مورد اتفاقات تلخ و شیرین سال 1394 اظهار کرد: سال 94 به نظرم سال پر فراز و نشیبی هم برای خود من و هم برای ملت ایران بود. خاطرات تلخی زیادی بخصوص در ورزش کشورمان در این سال داشتیم، از دست دادن بزرگانی چون همایون بهزادی، رضا احدی، هادی نوروزی و آقای دارستانی غم و اندوه بزرگی برای جامعه ورزشی ما بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "امیر قلعه نویی" سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی آناج ابتدا با بیان جمله "بایرامیز مبارک" سال نو را به مردم آذربایجان و هواداران تراکتورسازی تبریک گفته و در مورد اتفاقات تلخ و شیرین سال 1394 اظهار کرد: سال 94 به نظرم سال پر فراز و نشیبی هم برای خود من و هم برای ملت ایران بود. خاطرات تلخی زیادی بخصوص در ورزش کشورمان در این سال داشتیم، از دست دادن بزرگانی چون همایون بهزادی، رضا احدی، هادی نوروزی و آقای دارستانی غم و اندوه بزرگی برای جامعه ورزشی ما بود., آناج,

وی ادامه داد: اتفاق شیرین سال 94 بازگشت مجددم به تراکتورسازی بود. توافق هسته‌ای دیگر خاطره خوب سال گذشته بود که دولت تدبیر و امید و شخص آقای ظریف رقم زدند. البته هنوز آثار این توافق بر اقتصاد کشور اثری نداشته اما با سفرهایی که گروه‌ها و هیات‌های تجاری به کشورمان دارند، امیدوارم این توافق در سال نو تأثیرگذار باشد.

,

 

,

, ,

 

,

سرمربی تراکتورسازان در مورد ترک تراکتورسازی در پایان لیگ یازدهم که موجب ناراحتی هواداران این تیم شد، اذعان داشت: من سری اولی که به تراکتورسازی آمدم نتایج خوبی گرفتیم و دوست داشتم در تراکتور بمانم. من حتی لیست خرید بازیکنان و برنامه شروع تمرینات را داده بودم و آنقدر مربی آماتوری نیستم که جایی بخواهم نمانم لیست بازیکن بدهم ولی یک‌سری مسائل اتفاق افتاد که انشالله در یک فرصت مناسب شفاف سازی خواهم کرد.

,

قلعه نویی همچنین در مورد بازگشت مجددش به نیمکت تراکتورسازی که با حواشی فراوان روبرو شد، خاطرنشان کرد: امسال دوست داشتم کلا استراحت کنم، وجداناً پیشنهادهای مختلفی نیز داشتم که 2 هفته قبل از پایان نیم فصل اول آقای عباسی مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی با بنده تماس گرفته و اعلام کردند به کمک شما نیاز داریم. بنده در بار اول قبول نکردم ولی ایشان مجددا تماس گرفته و خواستار حضورم در تراکتورسازی شدند، من هم اعلام کردم بعد از پایان نیم فصل می توانم در خدمت تراکتورسازی باشم اما گویا مربیان سابق اعلام کرده بودند که زودتر می‌خواهند از تراکتور بروند و به همین علت تصمیم گرفتم تا برای کمک به تراکتورسازی بیایم.

,

وی افزود: شرایط سختی داشتیم چون ما چند روز بعد باید با استقلال بازی می کردیم و با توجه به حاشیه‌هایی که در تیم ایجاد شده بود به سختی کارمان واقف بودیم ولی معتقدم ما نباید به سختی کار زیاد فکر کنیم چون باید فکرمان را معطوف به آن چیری کنیم که می‌خواهیم بدست بیاوریم.

,

سرمربی تراکتورسازی تأکید کرد: دوست داشتم به تراکتورسازی کمک کنم و خوشبختانه تا به امروز نیز شرایط خوبی داریم. انشالله دو ماه آینده هم به کمک خدا و اهل بیت به خیر و خوشی به پایان برسد و هم در لیگ بتوانیم رتبه خوبی کسب کنیم و هم در آسیا برای اولین بار به مرحله حذفی صعود کنیم. این موفقیت‌ها بدست نخواهد آمد مگر اینکه وحدت و همدلی داشته باشیم. الحمدالله تیم در حال حاضر شرایط بسیار خوبی دارد و من از کادر مدیریتی، کادر فنی و بازیکنان تیم بخاطر وحدت خوبی که در تیم ایجاد شده است، تشکر می‌کنم و امیدوارم با این وحدت، سال خوبی را برای هواداران تراکتورسازی رقم بزنیم.

,

 

,

, ,

 

,

وی در رابطه با آرزوهایش در سال 1395 بیان داشت: آرزوی هر مسلمان و شیعه‌ای در درجه اول سلامتی و ظهور آقا امام زمان است. در وحله دوم برای ملت بزرگ ایران چه داخل کشور و چه خارج از کشور آرزوی تندرستی دارم و امیدوارم دغدغه اقتصادی جوانان ما در سال 95 برطرف شود چراکه ما جامعه جوانی داریم و امیدوارم در سال جدید جوانان ما فضا و بستر مناسبی برای اشتغال زایی و بخصوص ازدواج داشته باشند. در آخر نیز آرزوی سلامتی برای همه مریضان دارم.

,

امیر قلعه نویی در پایان در مورد آرزوی ورزشی خود در سال نو نیز تصریح کرد: آرزوی ورزشی ام برای سال جدید هم این است که انشالله در پایان فصل بتوانیم جواب حمایت‌های هواداران خونگرم تراکتورسازی را به خوبی بدهیم و شرمنده مردم آذربایجان نشویم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه