اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گفتگو با فعال محیط زیست بروجردی

حال و روز طبیعت را آشفته نکنیم

حال و روز طبیعت را آشفته نکنیم
فعال محیط زیست بروجردی گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل بهار و و روز طبیعت حال و روز محیط زیست و طبیعت را با رها کردن زباله های مختلف آشفته نکنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد  " جواد قریب" فعال محیط زیست بروجردی  گفت: برخی از مردم در هنگام سفر به طبیعت و استفاده بردن از هوای دلپذیر و سرسبز آن، زباله های خود را در دامان طبیعت رها می کنند و به محیط زیست آسیب می زنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد, " جواد قریب" فعال محیط زیست بروجردی  , گفت: برخی از مردم در هنگام سفر به طبیعت و استفاده بردن از هوای دلپذیر و سرسبز آن، زباله های خود را در دامان طبیعت رها می کنند و به محیط زیست آسیب می زنند.,

وی اضافه کرد: برای جلوگیری از ریختن زباله ها در طبیعت و برای اینکه نسبت به طبیعت خود حساس باشیم نیاز است که فرهنگ سازی انجام شود.
به گفته وی بهتر است فرهنگ سازی ابتدا از مدارس آغاز شود و در راستای حفظ محیط زیست و طبیعت برای دانش اموزان صحبت شود و از مضرات رها کردن زباله ها خصوصا زباله های پلاستیکی بیان شود تا هر یک از دانش اموزان این موضوع را در منزل و برای خانواده مطرح کنند و طبیعت را تمیز نگه داریم.
قریب اظهار داشت: به نظر من اگر هر روز تنها پنج دقیقه از طریق رسانه ها در راستای حفظ محیط زیست و طبیعت صحبت شود مطمئنا بسیاری از مردم نسبت به این موضوع توجه ویژه ای خواهند داشت.

,
,
,


وی بیان کرد: متاسفانه امروزه استفاده از سفره های یکبار مصرف و ظروف یکبار مصرف در طبیعت به امری عادی تبدیل شده و پس از استفاده این ظروف در همان اطراف فضای سرسبز و رودخانه ها رها می شوند و بیشترین آسیب به محیط زیست وارد می شود.
به گفته وی در زمان های گذشته مردم از ظروف ملامین در طبیعت استفاده می کردند و سعی می کردند تا طبیعت را پاکیزه نگه دارند اما استفاده از ظروف یکبار مصرف علاوه بر هزینه هایی که برای خانواده دارد به محیط زیست ضربه می زند.

, ,
,
,


فعال محیط زیست بروجرد گفت: بیش از 20 سال است که کار پاکسازی طبیعت را انجام می دهم و سعی می کنم تا چهره طبیعت را از زباله ها پاک نمایم.
قریب که کارمند بازنشسته است  و 63 سال سن دارد اظهار داشت: هر روز حدود 8 ساعت در طبیعت کار پاکسازی را انجام می دهم و خانواده نیز مرا در این راستا همراهی و تشویق می کنند.
وی بیان کرد: وقتی زمستان از راه می رسد و غذا برای حیات وحش کم می شود هر روز مقداری نان خشک برای حیات وحش خریداری می کنم و در طبیعت اقدام به رهاسازی غذا برای آنها می کنم .
به گفته وی اکنون که روز سیزده فروردین نزدیک است از همه شهروندان تقاضا دارم که زباله های خود را در کیسه های مخصوص قرار دهند تا طبیعت زیبا و پاکیزه باقی بماند.
انتهای پیام/ 

, ,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه