logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون عمرانی شهرداری آبیک:

خاکریزهای انحرافی در شمال و جنوب آبیک به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد

خاکریزهای انحرافی در شمال و جنوب آبیک به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد
معاون عمرانی شهرداری آبیک با اشاره به اینکه نوروز یکی از بهترین ایام برای رسیدگی به مشکلات عمرانی شهر است، بیان داشت: خاکریزهای انحرافی در شمال و جنوب آبیک به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صطفی نریمانی معاون عمرانی شهرداری آبیک در گفت وگو با خبرنگار نگاه آبیک با اشاره به این که در شمال آبیک شامل آزادراه و جنوب این شهر نسبت به خاکریزهای انحرافی اقدام لازم صورت گرفته تا در زمان بروز حادثه خطرات به میزان لازم کاهش یابد، اظهار داشت: خاکریزهای انحرافی در شمال و جنوب آبیک به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صطفی نریمانی معاون عمرانی شهرداری آبیک در گفت وگو با خبرنگار نگاه آبیک با اشاره به این که در شمال آبیک شامل آزادراه و جنوب این شهر نسبت به خاکریزهای انحرافی اقدام لازم صورت گرفته تا در زمان بروز حادثه خطرات به میزان لازم کاهش یابد، اظهار داشت: خاکریزهای انحرافی در شمال و جنوب آبیک به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.,

وی با اشاره به این که شهرداری آبیک برای حوادث احتمالی از سوی شهرداری آبیک ۴ دستگاه کامیونت، یک دستگاه لودر و ۳ دستگاه گریدر آماده است و در صورت نیاز به نمک‌پاشی، نسبت به تهیه نمک اقدام شده است، اضافه کرد: شهرداری آبیک برای هرگونه حادثه طبیعی و غیرطبیعی آمادگی کامل را دارد.

,

معاون عمرانی شهرداری آبیک با اشاره به این که در صورت لزوم و بروز حوادث احتمالی دستفروشان از سطح شهر آبیک جمع‌آوری می‌شوند و برخورد لازم صورت می‌گیرد؛ تصریح کرد: تا به امروز در ایام تعطیل  و نیز در فصل بهار برای جلوگیری از هرگونه تجمع از تجمع دستفروشان جلوگیری می شود.

,

این مسئول با اشاره به این که واحدهای مختلف عمرانی و خدماتی شهرداری آبیک از روز دوم فروردین فعالیت های خود را از سر گرفتند، تأکید داشت: با وجود تعطیلی بسیاری از دستگاههای خدمات رسان در ایام تعطیلات نوروزی، فعالیت های شهرداری در بسیاری از بخش های عمرانی و خدماتی از روز دوم فروردین به روال عادی برگشت و نیروهای این نهاد بر سر کارهای خود حاضر بودند.

,

نریمانی در تشریح فعالیت های انجام یافته در ایام تعطیلات نوروزی در شهر آبیک عنوان کرد: شهرداری نهاد تعطیل بردار نیست و هر کارمند و کارگر این سازمان به این نکته آگاه است که در ۲۴ ساعت شبانه روز و در هر زمان و مکانی باید آماده خدمت و انجام وظیفه باشد.

,

وی با اشاره به اینکه پرسنل واحدهای عمران و خدمات شهری شهرداری آبیک امسال نیز طبق روال همه ساله از روز دوم فروردین به سر کارهای خود بازگشتند و فعالیت های عادی خود را از سر گرفتند؛ خاطرنشان کرد: لکه گیری آسفالت معابر شهری که امسال به دلیل نقص فنی پیش آمده در کارخانه آسفالت و همزمانی آن با بارش های خوب فصلی با اندکی تأخیر مواجه شده بود در این ایام ادامه یافت و همزمان اصلاح کفپوش پیاده روها و جداول در چند نقطه از شهر، جدولگذاری، زیرسازی و کمپکت جاده ورودی شهر از سمت وروی هشتگرد بخشی از فعالیت های عمرانی هستند که در اجرای آن ها در روزهای تعطیل ادامه یافت.

,

نریمانی در پایان گفت وگو با خبرنگار نگاه آبیک با اشاره به اینکه در کنار واحد عمران واحدهای خدمات شهری و فضای سبز نیز با تمام ظرفیت نیروی انسانی بلافاصله پس از تعطیلی اولین روز عید فعالیت عادی خود را از سر گرفتند و کار رنگ آمیزی جداول و مبلمان شهری، کاشت گل های فصلی، شست و شو و رفت و روب معابر و حفظ نظافت و پاکیزگی شهر در حد مطلوب انجام پذیرفت، گفت: همزمان با ایام تعطیلات نوروزی فعالیتهای شهرداری آبیک در زمینه های فرهنگی اجتماعی نیز در جریان است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه