اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو فراکسیون زنان مجلس:

دولت لایحه ای برای بیمه زنان خانه دار ارائه نمی‌دهد

دولت لایحه ای برای بیمه زنان خانه دار ارائه نمی‌دهد
عضو فراکسیون زنان مجلس اظهار کرد: بیمه زنان خانه دار از ابتدای دولت یازدهم مطرح بوده و قرار بود دولت لایحه ای به همین منظور ارائه دهد که تاکنون کار خاصی انجام نداده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهره طبیب زاده عضو فراکسیون زنان مجلس در گفت گو با زنان خبر با اشاره به سابقه طرح بیمه زنانه خانه دار، عنوان کرد: دولت برنامه ای در این زمینه ندارد و مجلس هم با طرح هایی که بار مالی داشته باشد و محل تامین آن مشخص نباشد معمولا مخالفت می کند. مجلس معتقد است طرح هایی که بار مالی دارد را بهتر است دولت در قالب لایحه ارائه دهد زیرا در این صورت، منابع مالی آن پیش بینی شده است. چنین طرح هایی که بار مالی برای دولت دارد، در صورت تصویب هم دولت به بهانه نبودن بودجه، از اجرای آن سر باز می زند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنان خبر,

وی افزود: بیمه زنان خانه دار به صورت عام مطرح می شود و زنان سرپرست خانوار، بخشی از این زنان هستند که نیاز به بیمه دارند. بیمه زنان خانه دار از ابتدای دولت یازدهم مطرح بوده و قرار بود دولت لایحه ای به همین منظور ارائه دهد که تاکنون کار خاصی انجام نداده است. با این حال مجلس با دور زدن فرآیندهای اداری، در بودجه سال ۹۲ حدود ۱۰۰ هزار نفر زن خانه دار را مشمول بیمه کرد و از دولت خواست آنها را بیمه کند.

,

طبیب زاده تاکید کرد: مجلس خیلی پیگیر بود که این طرح اجرا شود و ۱۰۰ میلیارد تومان هم بودجه برای این طرح در نظر گرفته بود اما از سوی وزارت رفاه اقدامی ندیدیم. پاسخ وزیر به سوال مجلس در این مورد هم قانع کننده نبود و نحوه هزینه کرد بودجه ۱۰۰ میلیاردی هیچگاه مشخص نشد. در بودجه سال ۹۳ همین مطلب مجدد در نظر گرفته شد. اما این بار شورای نگهبان با آن مخالفت کرد که یک مخالفت صحیح و منطقی بود.

,

عضو فراکسیون زنان مجلس با اشاره به حضور ۱۷ میلیون زن خانه دار در کشور مطرح کرد: نفس بیمه کردن ۲۰۰ هزار نفر زن خانه دار اگرچه کمک چندانی نمی کرد اما یک جای پا در بودجه بود که در ادامه تعداد افراد تحت پوشش آن افزایش می یافت. اما شورای نگهبان معتقد بود بیمه ماهیت سالانه ندارد و یک ماهیت ۳۰ ساله دارد، در نتیجه باید اصلاحیه ای در قانون تامین اجتماعی ایجاد می شد. در شرح وظایف بودجه سالانه نمی شد این بودجه را در نظر گرفت و به همین دلیل از بودجه سال ۹۳ حذف شد و در نتیجه آن پیگیری بودجه سال ۹۲ هم فراموش شد. پس از آن هم دولت هنوز هیچ لایحه ای در خصوص بیمه زنان خانه دار یا سرپرست خانوار نداده است.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه