اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

آیت الله دری نجف آبادی:

آمار نقدینگی در استان مرکزی واقعی نیست

آمار نقدینگی در استان مرکزی واقعی نیست
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه آمار و ارقام نقدینگی در استان مرکزی مندرج نیست افزود: بسیاری از واحدهای تولیدی استان حساب های خود را به استان های دیگر می برند که این موضوع باید توسط استاندار رسیدگی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در جلسه شورای اداری استان مرکزی به نقش و جایگاه خانواده اشاره کرد و گفت: خانواده در اسلام از جایگاه ولایی برخوردار است که باید در این خصوص توجه ویژه ای به آن داشته باشیم.

دری نجف آبادی با اشاره به اینکه بانوان باید در محیط خانه نقش آفرین باشند اظهار کرد: تربیت فرزندان و اساس خانواده از اولویت های بانوان است و سایر امور باید در اولویت بعدی بانوان قرار گیرد.

وی به اهمیت جایگاه خانواده اشاره کرد و ادامه داد: خانواده ها اصالت،جایگاه و تقویت بنیان های خانواده ها را جدی بگیرند تا با آسیب روبه رو نشوند.

امام جمعه اراک در ادامه به شعار امسال اشاره کرد و افزود: امیدواریم با توجه به ظرفیت هایی که در استان وجود دارد با همدلی و اتحاد اقتصاد مقاومتی را با جدیت در استان اجرایی کرده و در این زمینه پیشرو استان های دیگر باشیم.

وی با اشاره به اینکه رشد پنج درصد برای امسال در کشور و استان دست یافتنی است بیان کرد: البته با توجه به ظرفیت هایی که در استان وجود دارد می توان رشد هشت درصدی را برای استان محقق کرد.

دری نجف آبادی با بیان اینکه هرچند در کشور برای رشد اقتصادی سازمان مدیریت و برنامه ریزی، آمار و ارقام اعلام نمی کند افزود:با آمار و ارقام به راحتی می توان ثابت کرد که رشد اقتصادی هشت درصد در استان محقق می شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی کاهش هزینه ها و افزایش درآمدها را از عومل موثر در رشد اقتصادی عنوان کرد و گفت: میزان مصرف انرژی در دستگاه های دولتی استان زیاد است و باید با برنامه ریزی میزان مصرف انرژی را در دستگاه های اجرایی کاهش داد.


امام جمعه اراک با اشاره به اینکه اقصاد مقاومتی در سایه صرفه جویی و مصرف بهینه محقق می شود گفت: مصرف بهینه جز وظایف شرعی و ملی است که مورد سفارش اسلام است.

آمار نقدینگی استان مرکزی واقعی نیست

دری نجف آبادی با بیان اینکه آمار و ارقام نقدینگی در استان مرکزی مندرج نیست افزود: بسیاری از واحدهای تولیدی استان حساب های خود را به استان های دیگر می برند که این موضوع باید توسط استاندار رسیدگی شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار کرد: بسیاری از این واحدها تسهیلات را از استان مرکزی دریافت می کنند ولی درآمد آنها جز درآمد استان نیست.

وی ادامه داد: درصورتی که آمارها به صورت دقیق ارزیابی شود در تصمیم گیری ها مفید واقع خواهد شد.

امام جمعه اراک شفافیت در حساب ها را یکی دیگر از ملزومات اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود: باید تلاش کنیم حساب های واحدهای تولیدی و دستگاه های اجرایی شفاف باشد تا امکان سو استفاده داده نشود.

دری نجف آبادی با بیان اینکه در سایه اتحاد و همدلی است که می توان به نتایج مطلوب دست پیدا کرد خاطر نشان کرد: برای تحقق این مهم به جای استفاده از ادبیات روستایی از ادبیاتی مفید استفاده کنیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه