اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حرف های تند اسدی به پیروانی

حرف های تند اسدی به پیروانی
دبیر کل فدراسیون فوتبال می‌گوید که از میان 53 زمین، زمین پژوهشگاه برای تمرین تیم ملی انتخاب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  علیرضا اسدی که روی خط برنامه نود آمده بود، درباره صحبت‌های افشین پیروانی اظهار کرد: هیچ زمانی در مورد تیم ملی وارد بحث فنی نشده‌ام. البته در بعضی از مواقع که به عنوان دبیرکل وظیفه داشتم، ورود کردم اما گاهی افراد این حوزه‌ها را با هم یکی می‌کنند و روی نقطه‌ای که فکر می‌کنند نقطه قوت است تمرکز می‌کنند تا به هدف خود برسند. ما دخالتی در مباحث فنی نداشتیم و اگر هم قرار باشد بحثی باشد، کمیته فنی مطرح می‌کند. اما اگر بخواهند کمیته فنی را به حساب نیاورند درست نیست. مسئول کمیته فنی ما آقای محصص است و آقایان معینی، احسانی و طالبی عضو این کمیته هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی افزود: ما از صبح تا شب کار می‌کنیم تا مسائل مربوط به هتل و امکانات را فراهم کنیم. آیا قرار است همه نظرات با هم یکی باشد؟ من به آقای شیرازی درخواست دادم تا ظرفیت زمین‌های تهران را به ما اعلام کند. او هم در نامه‌ای 53 زمین به ما معرفی کرد که از آنها بازدید کردیم و در نهایت زمین پژوهشگاه را انتخاب کردیم. مگر چهار سال قبل تیم ملی از زمین کمپ تیم ملی استفاده نمی‌کرد؟

,

اسدی درباره جمله‌ای خطاب به کی روش که گفته بود و عنوان کرده بود کی روش را از نظر فنی قبول ندارد، گفت: آقای پیروانی! شما در جلسه من و کی روش نبودید. من سنم از شما بیشتر است. ما هیچ وقت در آن جلسه اینگونه صحبت نکردیم. کاش یک بار به من مراجعه می‌کردید تا داستان را برایتان تعریف می‌کردم. من که بازیکن تیم ملی بودم دلم نمی‌خواهد تیم ملی به جام جهانی برود؟

,

وی اضافه کرد: تغییر خاصی در امکانات ما رخ نداده است. همه تیم‌های ملی ما از زمین کمپ استفاده کرده بودند. ما قبول داریم این زمین ایده‌آل‌های ما را ندارد. این زمین 17 سال است که ترمیم نشده است. این امکانات از نظر ما هم حداقلی است و باید تمام دارایی‌ها را در اختیار تیم ملی بگذاریم و هر کس هم کمک کند دستش را می‌بوسیم.

,

اسدی درباره میزبانی کشور ثالث در مناقشه ایران و عربستان هم گفت: پیروزی برای عربستان سعودی نیست زیرا آنها هم از میزبانی محروم شده‌اند. عربستان چیزهایی که نداشته است را فعلا از فوتبال به دست می‌آورد. شش نفر عضو کمیته AFC هستند که خیلی به دفاع حقوقی شما توجه ندارند.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه