به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُرددانش؛ دکتر بهرام نیکخو با اعلام این مطلب ، گفت: این موافقت به استناد رای صادره در دویست و پنجاه و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی صورت گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُرددانش, .,,
وی افزود : با راهاندازی این رشته، 3 نفر در مقطع کارشناسی ارشد فیزیولوژی برای یک دوره با رعایت حفظ سقف ظرفیت کشوری مشغول به تحصیل می شوند.
, .,,
دکتر نیکخو تصریح کرد: ثبت نام در شهریور امسال با بقیه دانشجویان کارشناسی ارشد می باشد که افراد علاقمند و حائز شرایط می توانند نسبت به ثبت نام و آگهی پذیرش آن از طریق سایت سازمان سنجش آموزش پزشکی اطلاع حاصل نمایند.
, .,,
گفتنی است در حال حاضر حدود 50 نفر دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های آناتومی، میکروب شناسی، ایمونولوژی و اپیدمیولوژی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان مشغول به تحصیل هستند.
, .]
ارسال دیدگاه