اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استاد حوزه و دانشگاه قم در جمع بانوان قروه ای:

دشمن با تبلیغات ضد دینی خود به دنبال الگوسازی برای جوانان ایرانی است

دشمن با تبلیغات ضد دینی خود به دنبال الگوسازی برای جوانان ایرانی است
استاد حوزه و دانشگاه قم در جمع بانوان بسیجی شهرستان قروه گفت: دشمن به دنبال آن است که بازیگران هالیوودی خود را به عنوان الگو به جوان ایرانی معرفی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سراب خبر، حجت الاسلام سید محمود وزیری در جشن میلاد کوثر که پیش از ظهر امروز در سالن 9 دی شهرستان قروه برگزار شد اظهار داشت: امروز دنیا به دنبال الگوسازی است و در این میان دشمنان ایران اسلامی می خواهند الگوهای پوشالی و دروغین را به جوانان و نوجوانان ایرانی بشناسانند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب خبر,

وی افزود: باید در برابر توطئه های دشمنان با بصیرت و آگاهی ایستاد و نباید اسیر تبلیغات دروغین دشمنان غربی شد.

,

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه بانوان ایران اسلامی باید حضرت زهرا (س) را الگوی خود در زندگی قرار دهند، خاطر نشان کرد: فضایل حضرت زهرا(س) از جهت کثرت و عظمت آن چنان است که کسی قادر به کتمان یا انکار آن نیست، و در واقع تمام اندیشمندان و اساتید دانشگاه های جهان از تمام ادیان نسبت به ایشان احترام ویژه ای قائل هستند و ایشان را الگویی غیر قابل وصف می دانند.

,

وی افزود: دختر گرامی پیامبر(ص) در تمام لحظات عمر شریف خود در انجام وظایف خانوادگی و تربیتی و فراهم آوردن آسایش و آرامش خانه، کمک و همراه امام علی(ع) بودند و کانونی مالامال از محبت و مهربانی برای پرورش فرزندانی چون امام حسن(ع) و امام حسین(ع) و زینب و ام‌کلثوم(س) فراهم آورده بودند.

,

وزیری امامان و معصومان را الگویی کامل برای تمام انسان ها  در عصر حاضر دانست و افزود: حضرت زهرا (س) الگویی کامل است که شخصیت وی فراتر از زمان و مکان است.

,

وی اضافه کرد: محتوی و سبک و سیاق زندگی حضرت زهرا(س) از غنایی بسیار بالایی برخوردار است که تمام بشریت را پوشش داده است.

,

این استاد دانشگاه در پایان با اشاره به صبر زیاد حضرت فاطمه زهرا(س) در مقابل مصائب و سختی‌ها، اضافه کرد: باید حضرت زهرا(س) را به عنوان الگوی صبر و مقاومت در راه دین حق مورد نظر داشته باشیم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه