اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارشناس تغذیه و رژیم درمان مطرح کرد؛

بیماری قلب و عروقی اولین عامل مرگ و میر در آذربایجان شرقی/چه رژیم غذایی برای تندرستی بدن مناسب است؟

بیماری قلب و عروقی اولین عامل مرگ و میر در آذربایجان شرقی/چه رژیم غذایی برای تندرستی بدن مناسب است؟
کارشناس تغذیه و رژیم درمان گفت: طبق آمار، بیماری قلبی و عروقی اولین عامل مرگ و میر در آذربایجان شرقی است و تغذیه سالم می تواند از ابتلا به این بیماری ها پیشگیری کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر حسن فرهاد غیبی در گفتگو با آناج در خصوص رژیم غذایی سالم اظهار کرد: برای اینکه سالم زندگی کنیم لازم است که هر روز از پنج گروه اصلی غذایی غافل نباشیم، توصیه می کنیم از گروه غذایی نان و غلات، میوه و سبزی، گوشت و حبوبات، شیر و لبنیات مصرف کنید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دکتر حسن فرهاد غیبی در گفتگو با آناج در خصوص رژیم غذایی سالم اظهار کرد: برای اینکه سالم زندگی کنیم لازم است که هر روز از پنج گروه اصلی غذایی غافل نباشیم، توصیه می کنیم از گروه غذایی نان و غلات، میوه و سبزی، گوشت و حبوبات، شیر و لبنیات مصرف کنید., آناج ,

وی ادامه داد: هر روز 6 الی 11 واحد از گروه نان و غلات (30 گرم نان برابر با یک واحد است)، میوه 2 الی 4 واحد (سیب به اندازه 100 گرم  الی 120 گرم و پرتقال 140 گرم معادل یک واحد است)، سبزی 3 الی 5 واحد(صد گرم سبزی خام یا معادل یک لیوان سبزی خام و نصف لیوان سبزی پخته معادل یک واحد است)، گوشت و حبوبات 2 الی سه واحد(60 گرم گوشت یا یک سوم حبوبات معادل یک واحد است) و شیر و لبنیات 2 الی سه واحد( یک لیوان شیر، یک لیوان ماست و دو لیوان دوغ معادل یک واحد است) رژیم غذایی سالمی است.

,

غیبی اعلام کرد: گروه غذایی متفرقه ای نیز وجود دارد که شامل انواع روغن ها، قندهای ساده، چاشنی ها، ترشی ها است که توصیه می کنیم کمتر مورد استفاده قرار بگیرد.

,

این کارشناس تغذیه و رژیم درمان تاکید کرد: برای دچار نشدن به بیماری های متابولیکی ( بیماری های قلبی و عروقی، دیابت، فشارخون بالا و چربی خون بالا) توصیه می کنیم  قندهای ساده را کمتر مصرف نمایید و از مصرف  از روغن های جامد، نوشابه های گازدار  و فست فوت ها و غذاهای پر نمک خودداری کنید.

,

وی با بیان اینکه هر روز 6 الی 8 لیوان آب مصرف کنید، بیان کرد: کسانی که می خواهند بدنی سالم داشته باشند سعی کنند میزان دریافت کالری بدنشان بیشتر از انرژی روزانه مصرفی نباشد چرا که اگر بیشتر باشد منجر به چاقی و اضافه وزن می شود که به دنبال آن مشکلاتی یه همراه خواهد بود.

,

غیبی با اشاره به اینکه حداقل هفته ای 5 روز، هر روز نیم ساعت ورزش کنید، یادآور شد: طبق آمار، بیماری قلبی و عروقی اولین عامل مرگ و میر در آذربایجان شرقی است و تغذیه سالم می تواند از ابتلا به این بیماری ها پیشگیری کند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه