اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین:

دولتمردان به این باور نرسیده‌اند که باید روی پای خودمان بایستیم/ راهکار حل مشکلات اقتصادی، عمل به اقتصاد مقاومتی است

دولتمردان به این باور نرسیده‌اند که باید روی پای خودمان بایستیم/ راهکار حل مشکلات اقتصادی، عمل به اقتصاد مقاومتی است
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین با تأکید بر این که دولت با جیب خالی نمی‌تواند کاری انجام دهد، گفت: راهکار حل مشکلات اقتصادی، عمل به اقتصاد مقاومتی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی، امام جمعه قزوین در دیدار جمعی از مسئولان نهادهای مختلف استان قزوین، اظهار کرد: فعال کردن چرخ کارخانه‌ها، استفاده کامل از ظرفیت زمین‌های کشاورزی و استفاده از توان و تخصص جوانان کشور، به معنای اقدام و عمل و به میدان آمدن در حوزه اقتصادی است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,

وی تصریح کرد: اقدام یعنی عزم و تصمیم و عمل هم یعنی ابزار لازم را به‌دست بگیریم و در کارخانه‌ها و زمین‌های کشاورزی دست به تولید و اشتغال بزنیم و چرخ اقتصاد را به راه بیاندازیم. 
امام‌جمعه قزوین با تأکید بر این‌که دولتمردان ما هنوز به این باور نرسیده‌اند که باید روی پای خودمان بایستیم، افزود: برخی خیال می‌کردند که امریکایی‌ها خیلی خوش قول هستند و همین‌که برجام به نتیجه برسد فوراً می‌آیند و ثروت‌های ما را آزاد می‌کنند و تحریم‌ها را بر می‌دارند و مبادلات ما با دنیا روان می‌شود اما همه دیدند که این امر محقق نشد. 
وی یادآور شد: پس از برجام همه دیدند اگر امریکایی‌ها تحریمی را برداشتند، تحریم‌های بیشتری را اعمال کردند و بعد هم اعلام کردند که خیلی طول می‌کشد که ما تحریم‌ها را برداریم. 
عابدینی اضافه کرد: این‌ها دقیقاً مطالبی است که رهبری بارهای بار در خصوص آن‌ها صحبت و هشدار دادند و تأکید کردند که به هیچ عنوان نمی‌توان روی قول امریکایی‌ها حساب باز کرد و ما هم به تبعیت از رهبری در نمازهای جمعه مطالبی را در این خصوص بیان کردیم. 
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین با اشاره به آیات 105 سوره بقره، 118، 119 و 120 آل عمران، گفت: ویژگی آن‌هایی که طرف مقابل ما در مذاکرات بودند در این آیات قرآن آمده است. خداوند در سوره بقره و آل عمران تأکید کرده که به آن‌ها اعتماد نکنید زیرا به شما خیانت می‌کنند، دروغ می‌گویند و هرگز خیر شما را نمی‌خواهند. 
عابدینی اظهار کرد: تا وقتی جیب دولت خالی باشد، کاری نمی‌تواند انجام دهد و جیب دولت تا زمانی که اقتصاد سالم نباشد، خالی است و وقتی خالی بود مشکلات عدیده‌ای را پشت سر خود دارد و تنها راهکار حل مشکلات اقتصادی، عمل به اقتصاد مقاومتی است و با شعار مشکلات برطرف نمی‌شوند.
انتهای پیام/م

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه