اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یادواره شهدای تبلیغات دفاع مقدس در املش برگزار شد

یادواره شهدای تبلیغات دفاع مقدس در املش برگزار شد
عصر امروز یادواره طلبه شهید جبار رمضانی شهید شاخص تبلیغات دفاع مقدس در راستای کنگره 8000 شهید گیلان در مصلی نمازجمعه املش برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از املش ما ، سردار محمد علی آسودی در یادواره تبلیغات دفاع مقدس که در شهرستان املش برگزار شده بود، گفت: شهدا اصلی ترین و برترین  مولفه های قدرت نرم ما هستند که اگر به خوبی شناسانده شوند بهره های فراوانی از آن خواهیم برد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از,  املش ما,  املش ما,  ، سردار محمد علی آسودی در یادواره تبلیغات دفاع مقدس که در شهرستان املش برگزار شده بود، گفت: شهدا اصلی ترین و برترین  مولفه های قدرت نرم ما هستند که اگر به خوبی شناسانده شوند بهره های فراوانی از آن خواهیم برد.,

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران اظهار داشت: شهدا در بین همه اقشار جامعه  جایگاه و احترام خاصی را برخوردارند و اگر بتوانیم پیام شهدا را به خوبی به جامعه  منتقل کنیم موفقیت های ملت مان بیشتر خواهد شد.

,

این یادگار دفاع مقدس افزود: باید پیام شهدا را آنچنان که آنها خواستند و با همان ادبیات شان به نسل های آینده منتقل کنیم زیرا که این پیام ها چون بر جان و دل می نشیند کشور را از انواع آسیب ها بیمه خواهد کرد.

,

سردار آسودی به خاطراتی از دوران دفاع مقدس پرداخت و گفت: در آن زمانی که مسئولیت تبلیغات جبهه و جنگ قرارگاه کربلا بر عهده اش بود کامیون های کمک های مردمی از رشت توسط مرحوم احسان بخش  راهی جبهه ها میشد و این ارسال کمک ها فرآیند تبلیغاتی بود که در مساجد و بین مردم در حد وسیع انجام میشد.

,

 

,

وی خاطرنشان کرد: در جبهه بسیاری از ماه ها هیچگونه عملیاتی نداشتیم و برای آنکه روحیه نیروها تضعیف نشود ، حضور و کمک علما و بچه های تبلیغات روحیه معنوی، روحی و روانی رزمندگان را آماده می نمودند.

,

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران ادامه داد : مبلغان دینی در پشت جبهه و خط مقدم جبهه کارهای تبلیغی زیادی در 33 محور و عناوین انجام می دادند تا روحیه رزمندگان حفظ شود و با زنده کردن روحیه ایثارگری و شهادت طلبی در بین مردم و جوانان و نوجوانان بسیجی آنان را از عنصر معنویت برخوردار می کردند.

,

سردار آسودی تصریح کرد: دفاع مقدس تمام معادلات دشمنان را بر‌هم زد و شهدا در شب‌ های عملیات دعا می‌خواندند و حلالیت می‌طلبیدند و می‌دانستند که ممکن است شهید شوند.

,

به گزارش خبرنگارما ، 16 یادواره موضوعی در 16 شهرستان در راستای کنگره 8000 شهید گیلان در حال برگزاریست.

, به گزارش خبرنگارما ، 16 یادواره موضوعی در 16 شهرستان در راستای کنگره 8000 شهید گیلان در حال برگزاریست.]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه