اخبار داغ
  1. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  2. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  3. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  4. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  5. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  6. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  7. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  8. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  9. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  10. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  11. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  12. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  13. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  14. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  15. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  16. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  17. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  18. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  19. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  20. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

همیاران دامپزشکی هم آمدند

همیاران دامپزشکی هم آمدند
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای پیشبرد اهداف دامپزشکی باید از ظرفیت های همیاران دامپزشکی استفاده نمود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس، عبدالله بهمنش افزود: طرح همیار دامپزشکی حداقل در 10 درصد از روستاهای دارای سکنه و جمعیت دامی سطح استان به عنوان یکی از طرح های کشوری در حوزه دامپزشکی در نظر گرفته شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

وی بیان کرد: همیاران دامپزشکی در جهت افزایش سطح آگاهی، بهبود اطلاع رسانی بین روستائیان در رعایت بهداشت، جایگاه دام و فرآورده های دامی، تسهیل و تسریع در ارایه خدمات دامپزشکی  بعنوان یکی از بازوهای دامپزشکی در کنار بخش خصوصی همکاری می نمایند که باید در این راستا برای پیشبرد اهداف سازمان دامپزشکی در ابعاد گفته شده از ظرفیت های آنها استفاده نمائیم.

,
دکتر بهمنش با بیان اینکه نقش همیاران دامپزشکی در اجرای این طرح عمدتاً اطلاع رسانی  است، تصریح کرد: همیاران دامپزشکی، همکاران افتخاری واجد شرایطی از بین روستائیان داوطلب با مدرک حداقل دیپلم و علاقمند ساکن روستاها بوده و هیچگونه رابطه استخدامی با ادارات دامپزشکی در شهرستان ها نداشته و در امور تشخیص و درمان، واکسیناسیون و سایر خدمات تخصصی دامپزشکی نیز هیچگونه دخالتی نخواهند داشت.
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه