اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اوشیدا پیگیری کرد:

پرداخت نشدن دستمزد لایروبان انهار سیستان مشارکت ۴۰ هزار نفر در لایروبی انهار سیستان/ مدیر جهاد کشاورزی: عدم تخصیص اعتبار، عدم پرداخت دستمزد

پرداخت نشدن دستمزد لایروبان انهار سیستان مشارکت ۴۰ هزار نفر در لایروبی انهار سیستان/ مدیر جهاد کشاورزی: عدم تخصیص اعتبار، عدم پرداخت دستمزد
لایروبی انهار یکی از اموری است که همه ساله با تلاش سازمان جهاد کشاورزی و کشاورزان انجام می گیرد که پس از انجام این امر، دستمزدی به کشاورزان تعلق می گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا به رغم گذشت بیش از شش ماه از لایروبی انهار توسط کشاورزان تاکنون متاسفانه هیچ رقمی به عنوان دستمزد به کشاورزان پرداخت نشده است.
بیش از ۴۰ هزار نفر در سیستان با هدف کاهش تلفات آب و بهره وری بیشتر منابع آب در امر لایروبی مشارکت داشته اند.

اخذ شماره حساب لایروبان تنها کاری است که جهاد کشاورزی انجام داده است

یکی از افرادی که در لایروبی انهار سیستان مشارکت داشته است به خبرنگار اوشیدا گفت: با توجه به بیکاری حاکم بر سیستان به مدت ده روز به همراه برادرم در لایروبی انهار سیستان شرکت داشتم.

محمود افزود: با وجود گذشت هفت ماه از زمان لایروبی تاکنون هیچ مبلغی به عنوان دستمزد به من و سایر کسانی که در این کار مشارکت داشتند پرداخت نشده است.

وی ادامه داد: به همراه چند تن دیگر از کسانی که در لایروبی مشارکت داشتند چندین بار به اداره جهاد کشاورزی مراجعه کردم اما متاسفانه هر بار با پاسخ هنوز وجهی جهت پرداخت دستمزد در نظر گرفته نشده مواجه شدیم و تنها شماره حسابها را گرفته که در صورت تامین اعتبار دستمزدها پرداخت شود.

لایروبی انهار با هدف افزایش بهره وری آب انجام می شود

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
, اخذ شماره حساب لایروبان تنها کاری است که جهاد کشاورزی انجام داده است,
,
,
,
,
,
,
,
, لایروبی انهار با هدف افزایش بهره وری آب انجام می شود,


مدیر کل جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: لایروبی انهار در راستای مدیریت منابع آب در دشت سیستان انجام می گیرد.

رضا نجفی به خبرنگار ما با بیان اینکه، کشاورزی در سیستان با چالش های سنگینی مواجه بوده است اظهار داشت: در فصل سیلاب ها مقداری آب در مخازن چاه نیمه ذخیره می شود و در فصل کشت بخشی از آب در کارگروه مشترک با حضور نماینده ویژه استاندار، اعضای کارگروه آب منطقه ای، جهادکشاورزی، محیط زیست، منابع طبیعی و بهره برداران به منظور استفاده در کشت برنامه ریزی و در اختیار کشاورزان قرار می گیرد.

وی افزود: به منظور تسهیل در تامین آب، با توجه به خشکسالی و در پی آن حرکت شن های روان و رسوبات رودخانه لایروبی انهار اصلی و فرعی و سنتی انجام می شود.

وی با بیان اینکه، لایروبی قبل از تخصیص و رهاسازی آب انجام می شود خاطر نشان کرد: لایروبی در کاهش تلفات و افزایش بهره وری آب نقش موثری دارد.

لایروبی انهار، اشتغال موقت را در بردارد

مدیر کل جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان عنوان کرد: لایروبی علاوه بر اشتغال موقت کشاورزان به منظور انتقال آب در انهار سه و چهار انجام می شود.

نجفی تصریح کرد: با هماهنگی استاندار و معاونت بهره برداری استانداری لایه روبی انهار در مهرماه توسط بهره برداران و کشاورزان با دست در کل دشت سیستان انجام شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
, لایروبی انهار، اشتغال موقت را در بردارد,
,
,
,
,



بالغ بر دو هزار و ۶۰۰ کیلومتر از انهار سیستان لایروبی شده اند

,
,
, بالغ بر دو هزار و ۶۰۰ کیلومتر از انهار سیستان لایروبی شده اند,


مدیر کل جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ابراز داشت: ۴۰ هزار نفر در پنج شهرستان سیستان به مدت ده تا ۱۵ روز بالغ بر دو هزار و.۶۰۰ کیلومتر از انهار را با دست لایروبی کردند.

نجفی ادامه داد: مبلغ شش میلیارد تومان اعتبار از محل ماده ده و ۱۲ مدیریت بحران به منظور پرداخت دستمزد لایروبان پیش بینی شده است که تاکنون متاسفانه به دلیل عدم تخصیص اعتبار، هنوز اعتباری ابلاغ نشده است.

وی گفت: به شدت پیگیر پرداخت دستمزد کشاورزان و بهره برداران ‌هستیم و در این راستا انتظار می رود در آینده نزدیک پرداخت صورت گیرد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه