logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده منتخب مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس دهم شورای اسلامی:

اجازه ندهیم مردم از مسئولان ناامید شوند/ معضلات اجتماعی به‌دلیل فاصله گرفتن از قرآن و عترت است

اجازه ندهیم مردم از مسئولان ناامید شوند/ معضلات اجتماعی به‌دلیل فاصله گرفتن از قرآن و عترت است
نماینده منتخب مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس دهم شورای اسلامی خطاب به مسئولان گفت: انتظار از مسئولان این است که با همکاری، همدلی و همراهی موانعی را که در سر راه وجود دارد، رفع کنیم و اجازه ندهیم مردم از ما ناامید شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، ولی‌الله نانواکناری در جلسه شورای اداری شهرستان بابلسر با تجلیل از نیروهای اجرایی، نظارتی و مردم دو شهرستان بابلسر و فریدونکنار برای شرکت در انتخابات هفتم اسفند 94، اظهار کرد: انتخابات این دو شهرستان در فضایی سالم و به دور از هرگونه حاشیه برگزار شد که جای تقدیر دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,
وی با بیان اینکه فقر، بیکاری، ناهنجاری‌های اجتماعی، درصد بالای طلاق، اعتیاد و معضلاتی که در جامعه وجود دارد به‌دلیل فاصله گرفتن از قرآن و عترت است، افزود: باید تلاش کنیم در مسیر رسیدن به راه درست گام‌های خوبی برداریم و به قرآن و عترت توسل کنیم.

نماینده منتخب مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس دهم شورای اسلامی با بیان اینکه برای رسیدن به جامعه مطلوب باید همه مسئولان تلاش کنند و رفاه و آسایش را برای مردم ایجاد کنند، گفت: این وظیفه سنگین بر دوش همه مسئولان است، چراکه خدمت به مردم توفیقی الهی است برای کسی که در جامعه اسلامی به عنوان خادم مردم به مردم خدمت کند.

نانواکناری با بیان اینکه کوتاهی برای ارائه خدمت به مردم موجب عذاب الهی می‌شود، تصریح کرد: اگر می‌خواهیم وجدان آسوده داشته باشیم باید نگرانی‌هایی که در جامعه وجود دارد را برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه امروز ناهنجاری‌های اجتماعی، اخلاقی و فقر در جامعه ما نگران‌کننده است، خاطرنشان کرد: بار مسئولیت ما برای رفع این مشکلات بسیار سنگین بوده که اگر بتوانیم این بار را به مقصد برسانیم، موفقیت ما حتمی است.

نماینده منتخب مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس دهم شورای اسلامی با اشاره به اینکه در برخی موارد با تدبیر، تلاش و دلسوزی مسئولان بسیاری از مشکلات حل می‌شود، اضافه کرد: اگر انسان آنچه در توان دارد با اخلاص و تلاش در جهت مدیریت جهادی به‌کار گیرد، می‌تواند به موفقیت دست یابد، همان‌گونه که حماسه‌سازان در هشت سال دوران دفاع مقدس به موفقیت دست یافتند.

نانواکناری خطاب به مسئولان با بیان اینکه در کنار شما هستم و تجربه هشت سال دفاع مقدس را در اختیار شما قرار می‌دهم و ذره‌ای از حمایت شما دریغ نمی‌کنم، افزود: انتظار از مسئولان این است که با همکاری، همدلی و همراهی موانعی را که در سر راه وجود دارد، رفع کنیم و اجازه ندهیم مردم از ما ناامید شوند.

وی در پایان با بیان اینکه امید است مشکلات مردم حل و به منطقه‌ای عاری از فقر، بیکاری، ناهنجاری اجتماعی، اعتیاد و طلاق برسیم، گفت: معتقدیم باید راهکاری ارائه دهیم که زودبازده باشد و سبب رضایت مردم شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه