اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پسر فداکار، دختر نوجوان را نجات داد و غرق شد

پسر فداکار، دختر نوجوان را نجات داد و غرق شد
جسد پسر 21 ساله که با به خطر انداختن جان خود در رودخانه کرخه، جان دختر نوجوانی را نجات داده بود، پس از پنج روز در رودخانه پیدا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جام جم، ساعت 14 بعد از ظهر جمعه گذشته پسر 21 ساله‌ای به نام علی دیناروند که تازه دوره خدمت سربازی را گذرانده بود، همراه دوستش برای تفریح از شهرستان شوش به رودخانه کرخه رفتند. در فاصله کمی از آنها نیز خانواده‌ای کنار رودخانه چادر زده بودند. بچه‌های این خانواده در حال بازی بودند که دختر نوجوان آنها به داخل رودخانه افتاد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


پدر برای نجاتش اقدام کرد اما کاری از دستش بر نیامد. دو پسر جوان خود را به آب زدند تا او را نجات دهند که یکی از آنها نتوانست در مقابل جریان آب مقاومت کند و بازگشت اما علی همچنان در میان امواج رودخانه تلاش می‌کرد تا دختر نوجوان را نجات دهد. دختر نوجوان را به سختی نجات داد و در حالی که رمقی برایش نمانده نبود، اورا به کنار رودخانه کشاند. در همان موقع امواج، علی را با خود برد. یکی از اهالی با اورژانس و آتش‌نشانی تماس گرفت و درخواست کمک کرد. 

بلافاصله گروه‌های امدادی در محل حاضر شدند. امدادگران ابتدا دختر نوجوان را مداوا کردند. این در حالی بود که آتش‌نشانان و گروهی از غواصان برای یافتن پسر جوان در میان امواج رودخانه، عملیات خود را آغاز کردند اما موفق به یافتن او نشدند. خانواده علی که متوجه ماجرا شده بودند، پریشان به کناره رودخانه آمدند.

شیون‌های مادر علی و دیگر اعضای خانواده‌اش یک لحظه قطع نمی‌شد و حاضر نبودند لحظه‌ای آنجا را ترک کنند و همراه غواصان، امدادگران و آتش‌نشانان محوطه رودخانه را جست‌وجو می‌کردند تا شاید ردی از پسرشان پیدا کنند. دیگر امیدهایش را بر باد رفته می‌دیدند. عملیات جست‌وجو با تاریک شدن هوا به پایان رسید و روز دیگر این جست‌وجو‌ها ادامه پیدا کرد. با گذشت پنج روز از عملیات جست‌وجو، سرانجام شامگاه سه‌شنبه یکی از اهالی متوجه جسدی روی آب شد. او سراسیمه موضوع را به خانواده علی اطلاع داد. آنها نیز سوار قایق شده و با جست‌وجوی منطقه، جسد این قهرمان جوان را یافتند.

موسی، عموی غریق نجات در این باره گفت: از طریق تماس تلفنی یکی از آشنایان متوجه ماجرا شدیم.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه