اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ظرفیت‌های تحقق اقتصاد مقاومتی در فریدونکنار؛

بیش از ۶ هزار هکتار زمین کشاورزی فریدونکنار تشنه حمایت مسئولان/ لزوم حمایت همه‌جانبه مسئولان برای تحقق برند جهانی برنج فریدونکنار

بیش از ۶ هزار هکتار زمین کشاورزی فریدونکنار تشنه حمایت مسئولان/ لزوم حمایت همه‌جانبه مسئولان برای تحقق برند جهانی برنج فریدونکنار
در این گزارش نیاز دیده شد تا سومین ظرفیت تحقق اقتصاد مقاومتی در شهرستان فریدونکنار که همان برندسازی برنج معروف این شهرستان است را به مسئولان مربوط معرفی کنیم تا با توجه به این ظرفیت‌ها گامی مثبت در اجرای این نسخه شفابخش اقتصادی بردارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بصیرنیوز، در راستای فرموده مقام معظم رهبری که امسال را به «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نامگذاری کرده‌اند، شناسایی ظرفیت‌ها و استعدادهای موجود از اولویت برخوردار است. 
 
در حالیکه مقام معظم رهبری بارها از سال ۸۹ بر لزوم توجه به این امر تاکید کرده بودند اما هنوز تحقق این امر بر روی کاغذ‌ها باقی مانده است و کمترین توجهی نیز به این مقوله مهم نشده است و فقط در حد شعار باقی ماند. 
 
در این گزارش نیاز دیده شد تا سومین ظرفیت تحقق اقتصاد مقاومتی در شهرستان فریدونکنار را به مسئولان مربوط معرفی کنیم تا با توجه به این ظرفیت‌ها گامی مثبت در اجرای این نسخه شفابخش اقتصادی بردارند. 
 
برنج؛ برند جهانی که نیاز به حمایت دارد 
 
شهرستان فریدونکنار با دارا بودن بیش از ۶ هزار هکتار اراضی کشاورزی یکی از بهترین نوع محصول برنج را تولید می‌کند. 
 
طارم محلی فریدونکنار با عطر و بویی بی‌مانند مورد قبول تمامی ذائقه‌ها است به گونه‌ای که این نوع برنج شهرت جهانی پیدا کرده است. 
 
کارشناسان کشاورزی معتقد هستند که به چند دلیل این برنج مورد پذیرش تمامس سلیقه‌ها است، این برنج علاوه بر ویژگی‌های اصلی یک برنج خوب ازجمله عطر و طعم و قدکشیدگی در مقایسه با ارقام دیگر از لحاظ تغذیه‌ای خوش خوراک است و به آسانی نیز هضم می‌شود. 
 
بر اساس نظر این کارشناسان این برنج به لحاظ بهداشتی از کم‌ترین میزان کودهای شیمیایی و سموم در مراحل تولید آن به کار گرفته می‌شود و ویژگی آب و هوایی انحصاری و خاک منطقه فریدونکنار  شاید مهم‌ترین دلیل آن باشد. 
 
نکته قابل توجه دیگر این است که اراضی کشاورزی در فریدونکنار در فصل غیر کشت به تالاب تبدیل می‌شود، تالاب فریدونکنار برخلاف سایر تالاب‌های موجود در ایران فصلی بود در فصل پاییز و زمستان مکانی برای انواع پرندگان مهاجر مهیا می‌کنند. 
 
وجود این پرندگان مهاجر که تعداد آنها به میلیون‌ها پرنده به مدت ۵ تا ۷ ماه می‌رسد می رسد، موجب تزریق مقادیر زیادی فضله و کود‌های پرندگان به صورت تدریجی می‌شود و این کودهای طبیعی رها شده توسط پرندگان به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی ازت و فسفر موجب غنی شدن خاک شالیزارهای منطقه شده و مصرف انواع کودهای شیمیایی را به کمترین میزان می‌رساند. 
 
همچنین این پرندگان با تغذیه انواع حشرات و کرم‌ها نیاز به مصرف سموم برای دفع آفت‌ها در مزارع شالیزارهای فریدونکنار را به حداقل می‌رسانند. 
 
بر اساس این گزارش، برنج فریدونکنار با وجود چنین مشخصات مناسبی مغفول مانده و هیچ حمایتی از مسئولان امر صورت نمی‌گیرد. 
 
علاوه بر اینکه مسئولان توجهی به این امر نکرده‌اند شهرستان‌های دیگر استان با استفاده از این غفلت، اقدام به برگزاری جشنواره‌هایی برای معرفی برند جهانی برنج خود می‌کنند که ظلمی آشکار به مردم و کشاورزان فریدونکناری است. 
 
به گزارش بصیر، مسئولان فریدونکناری به چندین شیوه می‌توانند علاوه بر تحقق اقتصاد مقاومتی نقش مثبتی در رونق این محصول استراتژیک در این شهرستان ایجاد کنند که در نهایت سود آن به کشاورزان می‌رسد. 
 
برگزاری جشنواره‌ بین‌المللی برنج فریدونکنار، بسته‌بندی این محصول و توزیع در سطح بازارهای کشور، ایجاد لکه صنعتی و به کارگیری جوانان در این شهرک‌های صنعتی، حمایت بیمه‌ای از کشاورزان، ممانعت از واردات و حمایت از برنج تولیدی و غیره بخش کوچکی از راه‌کارهای تحقق این امر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,
,
,
,
,
,
, برنج؛ برند جهانی که نیاز به حمایت دارد ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,  ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه