اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

اجلاسیه اخیر استانبول، دیپلماسی ضعیف دولت را نشان داد

اجلاسیه اخیر استانبول، دیپلماسی ضعیف دولت را نشان داد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نتایج حاصل از اجلاسیه اخیر کشورهای عضو همکاری های اسلامی در استانبول نشان داد که ما دیپلماسی ضعیفی داشته ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمد صالح جوکار در گفتگو با خبرنگار انقلاب نیوز با اشاره به مطلب فوق گفت: سفرهای اخیر شاه سعودی به مصر و عربستان و تطمیع و باج دادن به برخی کشورهای کوچک اسلامی در این راستا بود که همه آن ها را در قالب سیاست های خصمانه علیه ایران اسلامی با خود همراه کند که بروز و ظهور این تلاش ها را در بیانیه پایانی اجلاس به عینه دیدیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: به هر حال در اجلاسی که سران کشورهای اسلامی قرار است در آن بیانیه داده و موضع رسمی خود را در قبال تحولات منطقه ای و جهانی اعلام کنند، طبعاً بیش از هر چیز باید دشمنان اسلام و جبهه مقاومت اسلامی محکوم شوند که نماد آن ها آمریکا و رژیم صهیونیستی است و در درجه بعد گروه های تروریستی همچون داعش که به نام اسلام جنایت آفرینی می کنند.
,
,

جوکار اضافه کرد: تاسف بار این که در این اجلاس به جای پرداختن به این موضوعات و محکومیت کشورهایی که خود تروریست پرور هستند برعکس ایران اسلامی و حزب الله لبنان و جریان اصیل مقاومت اسلامی محکوم شده اند و حال آن که کشور ما همواره حامی خط مقاومت و طلایه دار مقابله با تروریسم در منطقه بوده است.
,
,

عضو هیئت رییسه فراکسیون اصولگرایان مجلس در عین حال تصریح کرد: البته این وقایع به نوعی متاسفانه نشان دهنده دیپلماسی ضعیف ماست به خصوص این که بعد از اجلاس جده ما باید از طریق سفارت هایمان در کشورهای مختلف، دیپلماسی فعالی را در دستور کار قرار می دادیم تا این اتفاقات در استانبول رخ ندهد و اساساً یکی از اهداف و فلسفه های وجودی سفارتخانه ها و رایزنی های سیاسی همین است تا از این اقدامات جلوگیری کند.
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه