به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از«دانشجو سلام»، سیدمحمد حاجی حتم لو پدر شهید مدافع حرم استان گلستان شامگاه دوشنبه در آئین اختتامیه راهیان نور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: سید احسان از کودکی پسری خوب،مومن و عضو بسیج محله بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «دانشجو سلام»،, «دانشجو سلام»،,وی تصریح کرد: تمام دغدغه سیداحسان این بود که ناراحتی پدر و مادر را نبیند، بعد از دیپلم وارد تیپ 45 جواد الائمه(ع) شد و به دلیل اینکه به زبان عربی تسلط داشت بیشتر به سوریه، افغانستان و لبنان اعزام می شد.
پدر شهید حاجی حتم لو در ادامه گفت: دوستان سیداحسان همیشه می گویند حیف بود که سید احسان به مرگ طبیعی از دنیا برود و شهادت واقعأ حق وی بود.
وی در خصوص نحوه شهادت فرزندش گفت: چندنفر از نیروهای عراقی و سوری زیر نظر سیداحسان بودند که وقتی نیروها زخمی شدند، احسان سعی کرد زخمی ها را حمل و به طبقه زیرین انتقال دهد که با اصابت گلوله در جلوی پایش، دست و پا و شاهرگش زخمی و به شهادت رسید.
سید محمد حاجی حتم لو در پایان گفت: در نهایت شهادت برازنده سید احسان بود و به آرزویش رسید.
انتهای پیام/
وی تصریح کرد: تمام دغدغه سیداحسان این بود که ناراحتی پدر و مادر را نبیند، بعد از دیپلم وارد تیپ 45 جواد الائمه(ع) شد و به دلیل اینکه به زبان عربی تسلط داشت بیشتر به سوریه، افغانستان و لبنان اعزام می شد.
,پدر شهید حاجی حتم لو در ادامه گفت: دوستان سیداحسان همیشه می گویند حیف بود که سید احسان به مرگ طبیعی از دنیا برود و شهادت واقعأ حق وی بود.
,وی در خصوص نحوه شهادت فرزندش گفت: چندنفر از نیروهای عراقی و سوری زیر نظر سیداحسان بودند که وقتی نیروها زخمی شدند، احسان سعی کرد زخمی ها را حمل و به طبقه زیرین انتقال دهد که با اصابت گلوله در جلوی پایش، دست و پا و شاهرگش زخمی و به شهادت رسید.
,سید محمد حاجی حتم لو در پایان گفت: در نهایت شهادت برازنده سید احسان بود و به آرزویش رسید.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه