اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر کل اجتماعی فرهنگی استانداری البرز:

۱۴۲۰ جمعیت ایران ۲۰ درصد پیر خواهد شد/خیابان عرصه مقابله با آسیب اجتماعی نیست

۱۴۲۰ جمعیت ایران ۲۰ درصد پیر خواهد شد/خیابان عرصه مقابله با آسیب اجتماعی نیست
متاسفانه امروز مقابله با آسیب اجتماعی در خیابان است نه خانواده و مقابله با مواد مخدر که باید از خانواده شروع شود پلیس در خط مقدم مبارزه با آن قرار گرفته است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از البرز ۲۴ مدیر کل اجتماعی فرهنگی استانداری البرز روز گذشته در اختتامیه پنجمین دوره جشنواره نوجوان سالم و ابتکارات با اشاره به اینکه سالم سازی فضای زندگی و محیط اجتماعی در چنین جشنواره هایی نمود پیدا می کند گفت: نوجوانی و جوانی بزرگترین سرمایه ای است که خداوند به انسان ارزانی کرده و این سخن که عده ای این سن را جاهلیت می دانند غلط بوده و شهید مطهری در کتاب ۱۰ گفتار این دوران زمان سروری انسان هاست و در دفاع مقدس صحنه های خطرناک با رشادت نوجوانان رقم خورد سرنوشتی که برای کشور می توانست سیاه باشد تغییر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, البرز ۲۴ ,

حمیدرضا عسگری افزود: حضور ۱۵۰ هزار شهید با میانگین سنی ۱۸ الی ۳۰ سال در میان ۲۲۳ هزار شهید دفاع مقدس گواه نقش جوانان و نواجوانان در سرنوشت کشور بوده و برگزاری جشنواره نوجوان سالم می تواند زمینه ای برای مقابله با هجمه و آسیب های اجتماعی باشد و باید توجه داشت که جمعیت ما به سمت پیری پیش خواهد رفت.

,

وی اظهار داشت: یک سوم جمعیت ایران معادل ۲۵ میلیون نوجوان امروز و وجود ۳ درصد جمعیت پیر در سال ۱۴۲۰ به بیش از ۲۰ درصد رشد یافته و اگر صحنه از جوانان خالی باشد بزرگترین تهدید برای جامعه محسوب خواهد شد و سطح آموزش پایین آلودگی های جسمی و اجتماعی را برای این نسل به همراه داشته و با توجه به شرایط و تحولات جامعه انسان امروز تنهاست.

,

عسگری تصریح کرد: متاسفانه امروز مقابله با آسیب اجتماعی در خیابان است نه خانواده و مقابله با مواد مخدر که باید از خانواده شروع شود پلیس در خط مقدم مبارزه با آن قرار گرفته است که نتیجه نمی دهد و استان ما جز شهرهایی است که به شدت با آسیب های اجتماعی درگیر بوده و خانواده ها باید هشیار باشند اما خانواده های ما تبدیل به خوابگاه شده است.

,

مدیر کل اجتماعی فرهنگی استانداری البرز در خاتمه خاطر نشان داشت: خانواده و آموزش و پرورش پایه ای ترین نهاد و مهمترین کانون برای شکل گیری شخصیت بچه هاست و مسلما در ناز و نعمت قرار گرفتن شکوفایی در پی نخواهد داشت.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه