logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین در مراسم افتتاح اعتکاف دانشجویی تاکید کرد:

ارتباط باخدا، حسابرسی اعمال گذشته و برنامه‌ریزی برای آینده مهمترین اعمال اعتکاف

ارتباط باخدا، حسابرسی اعمال گذشته و برنامه‌ریزی برای آینده مهمترین اعمال اعتکاف
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین گفت: ارتباط باخدا، حسابرسی اعمال گذشته و برنامه‌ریزی برای آینده مهمترین اعمال ایام اعتکاف است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار فرهنگ و هنر صبح قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی، نماینده ولی فقیه در استان در مراسم افتتاح اعتکاف دانشجویی که در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد، اظهار کرد: کسی که دچار ترس و استرس است و در زندگی از نشاط بی‌بهره است، در «معیشه ضنکا» زندگی می‌کند و روز قیامت هم کور محشور می‌شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی با تأکید بر این‌که نباید انزارها، اخطارها و هشدارهای خداوند، انبیاء و اولیاء را نادیده بگیریم، تصریح کرد: اگر می‌خواهیم در روز قیامت مورد توجه خدای متعال قرار بگیریم باید در دنیا تلاش کنیم به باطن آیات الهی پی برده و تنها به ظاهر قرآن بسنده نکنیم. 
امام‌جمعه قزوین با بیان این‌که قرآن دانشگاه بصیرت افزایی است، افزود: با پی بردن به حقیقت و باطن قرآن صاحب بصیرت می‌شویم و علت این‌که کافران از بصیرت بی‌بهره‌اند به خاطر این است که از درک باطن قرآن بی‌بهره‌اند. 
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین ادامه داد: قرآن حقیقتی متحول کننده برای انسان است و اعتکاف فرصت بسیار خوبی برای شناخت حقیقت الهی و معنوی است. 
وی اعتکاف را مقدمه شب قدر دانست و افزود: ماه‌های رجب و شعبان و اعمالی که در آن انجام می‌دهیم ما را برای شب قدر آماده می‌کند و اعتکاف تمرین جدی برای ایام قدر است. 
عابدینی با اشاره به این‌که اعتکاف احیاگری ذکر است، اضافه کرد: نام قرآن ذکر است و خدا فرموده ذکر آن است که من برای شما نازل کرده‌ام و امروز حمایت از کشورهای مسلمان و مظلوم منطقه و ایستادگی در مقابل دشمنان ذکر به حساب می‌آید. 
امام‌جمعه قزوین با اشاره به نقش اثرگذار رهبری در منطقه، افزود: این‌که سوریه تا امروز مقاومت کرده و شرارت‌های اسرائیل زمین‌گیر شده است به خاطر وجود مرد اهل ذکری چون رهبر معظم انقلاب است. 
وی ارتباط باخدا، حسابرسی اعمال گذشته و برنامه‌ریزی برای آینده را سه کار مهمی معرفی کرد که جوانان باید در ایام اعتکاف انجام دهند.
انتهای پیام/م

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه