logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در سفر رئیس جمهور آمریکا به عربستان چه گذشت؟

گفتگوی 2 ساعته اوباما با سلمان/ اختلافات اساسی میان واشنگتن-ریاض باقی ماند

گفتگوی 2 ساعته اوباما با سلمان/ اختلافات اساسی میان واشنگتن-ریاض باقی ماند
روزنامه نیویورک تایمز از دیدار 2 ساعته رهبران آمریکا و عربستان پشت درهای بسته خبر داد و نوشت که علیرغم این دیدار اختلافات اساسی میان ریاض و واشنگتن باقی ماند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی با اشاره به سفر مهم باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا به پایتخت عربستان از دیدار وی با ملک سلمان پادشاه این کشور خبر داد و نوشت: اوباما و سلمان بیش از 2 ساعت پشت درهای بسته دیدار کردند اما مقامات آمریکایی می‌گویند که اختلافات اساسی میان 2 طرف بر سر ایران و حقوق بشر باقی ماند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

دیدار این دو در حالی انجام شد که کنگره آمریکا اعلام جلسه علنی را برای بررسی لایحه‌ای که عربستان سعودی را از نظر قانونی درمورد حادثه یازده سپتامبر مقصر می‌داند، برگزار خواهد کرد.
مقامات دولتی آمریکا اما می‌گویند که مسئله یازده سپتامبر در دیدار اوباما و ملک سلمان مطرح نشده و از درخواست اوباما برای حضور فعال‌تر پادشاه سعودی در امور دیپلماتیک با ایران و یافتن راه‌حل جایگزین برای مقابله مستقیم با سران ایرانی و دیگر رقبای منطقه‌ای خبر دادند.

,
,

,

, ,

 

,

اوباما در ادامه مدعی شد عربستان و دیگر دولت‌های حاشیه خلیج فارس باید به ایالات متحده برای امنیتشان اتکا کنند. مقاماتی که در این نشست بودند می‌گویند اوباما بخاطر اظهاراتی که درباره شکاف‌ها میان دو دولت (آمریکا و عربستان در مصاحبه با نشریه آتلانتیک زده بود) عذرخواهی نکرد.
در بیانیه منتشر شده پس از این دیدار از سوی کاخ سفید آمده است که اوباما و ملک سلمان دوباره بر روابط دوستانه تاریخی و همکاری استراتژیک عمیق تاکید کرده اما اشاره نمی‌کند که این دو در موارد دیگری تبادل نظر کرده و توافقی بدست آورده باشند.

,
,

به گفته یک مقام دولتی، در این دیدار مشخص شد که دو دولت با وجود اهداف مشترک در مبارزه(ادعایی) با تروریسم و ایجاد ثبات در خاورمیانه، تفاوت نظرهای فنی در این زمینه‌ها دارند. سعودی‌ها بیشتر علاقه دارند تا بوسیله قوه قهریه با تهدیدات تروریستی مقابله کنند و این در حالی است که آمریکا بر استفاده از اقدامات دیپلماتیک نیز اصرار داشت.
شدیدترین مسئله‌ای را که اوباما به آن انتقاد کرده، نگرانی‌های روزافزون از اعدام‌ها و نقض حقوق بشر در عربستان سعودی بود که دفاع ملک سلمان از دستگاه قضایی حکومتش را درپی داشت.

,
,

رئیس جمهور آمریکا همچنین در دیدار با محمد بن زائد ولیعهد امارات درباره جنگ یمن، داعش، آنچه که فعالیت‌های بی‌ثبات کننده ایران در منطقه خوانده شد و وضعیت سیاسی ناپایدار لیبی صحبت کرد.
به نوشته نیویورک تایمز، البته سعودی‌ها در تلاش بودند تا مراسم استقبال از اوباما را با حضور هیئتی کوچکی به رهبری فرماندار ریاض، محقر نشان دهند؛ برخلاف آنچه که برای سران کشورهای عربی از سوی خود ملک سلمان انجام شد.

,
,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه