اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وقتی که جاذبه‌های گردشگری مازندران مورد بی‌خیالی دولت قرار بگیرد:

دست‌به‌دست شدن کاسه چه‌کنم چه‌کنم‌ها در مازندران/ سرمایه دریا و طبیعت زیبای مازندران در چوب حراج دولت/ این بی‌تفاوتی تا چه زمانی باید ادامه یابد؟!

دست‌به‌دست شدن کاسه چه‌کنم چه‌کنم‌ها در مازندران/ سرمایه دریا و طبیعت زیبای مازندران در چوب حراج دولت/ این بی‌تفاوتی تا چه زمانی باید ادامه یابد؟!
چه‌کنم‌های طرح‌های دریا در مازندران دوباره آغاز شده و مسئولان استان چندین سال است این کاسه را در دست گرفتند و از دولت قبل به این دولت دست به دست می‎شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، طرح دریا هر ساله در استان مازندران دردسری جدی برای مسئولان استانی است.

دردسر به این دلیل که از زمان مطرح شدن فعالیت دریا در استان طی سال‌های اخیر، مسئولان استانی کاسه چه‌کنم چه‌کنم دست می‎گیرند و این روند نیز هر ساله ادامه پیدا می‎کند.

از ابتدای سال این کاسه چه‌کنم چه‌کنم در ارتباط با پرداخت بخشی از بدهی ناجیان غریق شروع می‎شود تا نحوه مدیریت و نظارت در سطح دریا! کاسه چه‌کنم چه‌کنم طرح دریای امسال مازندران در ارتباط با پرداخت حقوق شهریورماه ناجیان غریق است.

ریشه واقعیت تلخ مشکلات

اگر مسئولان مازندران سال‌های سال است که از ماه‌ها قبل از آغاز فصل گرما دچار استرس و دلشوره طرح‌های دریا می‌شوند، به دلیل تهی بودن دستشان از اعتبارات و امکانات ملی برای خدمات‌دهی به بزرگترین حجم مسافران و مشتاقان دریا و طبیعت زنده و جذاب این استان است.

نباید از انصاف فاصله گرفت که مسئولان مازندران تا حدی که از دست و توان مدیریتی‌شان برمی‌آید، تلاش دارند تا از عهده این مسئولیت خطیر برآیند، اما وقتی مدیران ارشد کشور برای بزرگ‌ترین پروژه ملی، که مسافرت بیش از 20میلیون ایرانی به مازندران برای استفاده از دریا و طبیعت هستند، فکری نمی‌کنند و مسئولان مازندران ناچار از اعتبارات استانی خود برای این پروژه ملی هزینه می‌کنند که آنهم در قیاس با آمار مسافران به هیچ جایی نمی‌رسد، چه انتظاری می‌توان داشت؟!

دولت یکبار و برای همیشه باید تکلیف خود را با این مسئله مهم روشن کند. باید بگوید که آیا می‌خواهد هموطنان‌مان در سفر به مازندران و استفاده از دریا و طبیعت زیبای این استان، رضایت‌مندی داشته باشند و یا خیر؟.

باید اعتراف کرد به استناد سال‌های سال، که وضع به همین منوال بوده، نه مهمانان و نه میزبان راضی نبودند، و اگر بخواهد اوضاع به همین روال ادامه یابد، سطح نارضایی بیشتر از این هم خواهد شد.

مسئولان استانی بعد از اتمام تعطیلات و پساتعطیلات تازه و با شروع جلسات طرح دریا یادشان آمد که در سال جاری هم به ناجیان غریق احتیاج دارند و در استانداری مازندران گرد هم آمدند و با افتخار اعلام کردند که حقوق شهریورماه ناجیان غریق تامین اعتبار شده و یک هفته دیگر پرداخت می‎شود.

بی‌توجهی مدیران کشور و خجلت مسئولان مازندران

وقتی از سوی مدیران ارشد کشور شتر دیدی، ندیدی رخ دهد، این مسئولان استانی مازندران هستند که باید جور آنها را با خجالت بکشند.

کاسه چه‌کنم چه‌کنم مسئولان استان مازندران، به این نقیصه بزرگ برمی‌گردد. در همین ارتباط است که ایرج ولی‎پور، معاون برنامه‌ریزی استانداری مازندران، می‌گوید: در سبد بودجه‌ای استانداری مازندران اعتباری برای پرداخت حقوق ناجیان غریق در استان در نظر گرفته نشد.

وی با تکرار صحبت‌های مسئولان قبلی و فعلی استانداری مازندران و بسیاری از کارشناسان استانی بیان کرد: اعتبارات طرح دریا در استان مازندران باید از منابع ملی تامین شود.

کاسه چه‌کنم چه‌کنم در ارتباط با طرح دریا توسط صالح‌زاده، مدیرکل امور شهرداری‌های مازندران هم اینگونه مطرح شد: مدت زمان قرارداد طرح‌های دریا در مازندران ناکافی است و به همین دلیل پیمانکاران چندان رغبتی به سرمایه‌گذاری در کنار دریا ندارند.

مهران حسنی معاون میراث فرهنگی و گردشگری مازندران نیز در ادامه به دخالت سایر دستگاه‌های اجرایی در نرخ‌گذاری طرح‌های ساحلی دریا در استان اشاره کرد و گفت: منابع طبیعی، شهرداری‌ها و اعضای شورای شهر در کار این ارگان در ارتباط با نرخ‌گذاری دخالت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: نه تنها این ارگان‎ها در نرخ‌گذاری دخالت می‌کنند، بلکه در صدور مجوز هم ردپای برخی ادارات که بی‌ارتباط با این حوزه هستند نیز دیده می‌شود.

اما چه‌کنم چه‌کنمِ دیگر مربوط به معاون سیاسی استاندار مازندران است که از لزوم شناسنامه‌دار شدن ناجیان غریق در استان مازندران خبر داد.

و این چه‌کنم چه‌کنم‌ها، که از سال‌های قبل به امسال رسید، تا زمانی که به‌طور اساسی و در سطح ملی مورد توجه و برنامه‌ریزی قرار نگیرد، همچنان ادامه خواهد داشت که در آن‌صورت باید گفت: تا چه‌کنم چه‌کنم بعدی خدانگهدار...

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
, ریشه واقعیت تلخ مشکلات, ریشه واقعیت تلخ مشکلات,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, بی‌توجهی مدیران کشور و خجلت مسئولان مازندران, بی‌توجهی مدیران کشور و خجلت مسئولان مازندران,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه