اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دو تیم استان کرمان در منطقه خوشبختی؛

مسیر سخت مس کرمان برای صعود

مسیر سخت مس کرمان برای صعود
در فاصله چهار هفته مانده به پایان بازی های این فصل رقابت های فوتبال قهرمانی دسته اول باشگاه های کشور هفت تیم بخت صعود دارند و در این راستا تلاش می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از “ورزش خبر ” سخت است پیکان را در سکویی غیر از سکوی نخست ببینیم به خصوص که 4 امتیاز از تیم دوم پیش است و ماشین سازی هم همین اختلاف امتیاز را با تیم سوم جدول دارد. اگر چه فجر سپاسی تیم سوم جدول است اما تیم های مس کرمان و خونه به خونه با فجر سپاسی هم امتیاز هستند و اختلاف مس رفسنجان با سه تیم یاد شده تنها یک امتیاز  و صنعت نفت آبادان دو امتیاز است. به نوعی می شود گفت 5 تیم برای سکوی سوم با هم رقابت دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورزش خبر,

با این شرایط طبیعتا چهارهفته باقی مانده لیگ یک هفته های سرنوشت ساز و داغی خواهد بود. امیدواریم هیاهو ها کمتر شود. تیم ها فوتبال بازی کنند و اشتباهات داوری هم در تعیین نتایج بازی ها اثر گذار نباشد و این طور نباشد که در پایان بازی شاهد هجمه تیم های صعود نکرده علیه تیم های صعود کرده باشیم و اگر هر حرفی هم بوده باید در جای خود زده می شده، برخی از تیم ها هم هستند که نه شانس صعود دارند و نه خطر سقوط را احساس می کنند که باید در این هفته ها با نهایت توان بازی کنند تا فیر پلی یا همان بازی جوانمردانه در فوتبال رعایت شود.

,

هر چهار مسابقه ای که تیم مس کرمان پیش رو دارد سخت است و اگر از این موانع عبور کرده و به لیگ برتر صعود کند به نوعی شاهکار کرده است. این تیم در سه بازی با صنعت نفت، خونه به خونه و پیکانی بازی خواهد کرد که خود مدعی صعود هستند و دیدار با پاس هم دیدار آسانی برای مس کرمان نخواهد بود چون پاس برای ماندن تلاش می کند و طبییعتا در این بازی خود را به آب و آتش خواهد زد. هر چند ممکن است در هفته پایانی تکلیف این دو تیم مشخص شده باشد. بازی مس کرمان با صنعت نفت و خونه به خونه شش امتیازی است. 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه