به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بامهرستان، امیر حسین مباشری به افتتاح پل بزرگ رابج اشاره نمود و در ادامه اظهار داشت: پل بزرگ رابج به خاطر رفاه حال مسافران نوروزی تا قبل از پایان سال جاری مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت .
وی افزود: این پل با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال ساخته شده است و دارای ۲۵ دهنه می باشد که هر دهنه ۲۰ متر طول دارد و طول این پل ۵۰۰ متر و ارتفاع آن 6 متر می باشد .
مباشری ادامه داد: قبل از ساخته شدن این پل و در هنگام بارندگی و سیل مسافرانی که از محور جاسک – هرمزگان به کنارک و چابهار تردد می نمودند به علت جاری شدن سیل ساعت ها پشت رودخانه معطل می ماندند اما در حال حاضر و با وجود این پل مسافران بدون هیچ گونه مشکلی در این محور می توانند تردد نمایند .
معاون فرماندار کنارک بیان کرد: رودخانه ای که پل رابج روی آن ساخته شده است ۲۲۰ میلیون متر مکعب حوزه آبریز این رودخانه می باشد و در این منطقه به علت وجود تعداد زیاد رودخانه فصلی تعداد هفت پل در این چند ساله ساخته شده است که اصلی ترین و محوری ترین پل این منطقه پل رابج می باشد که به زودی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت . مباشری در پایان افزود : ما به خود می بالیم که به مردم شریف این منطقه خدمتی انجام بدهیم و به لطف خداوند و برکت نظام جمهوری اسلامی ایران خدمات بسیار ارزنده ای به مردم این منطقه انجام گرفته است .
انتهای پیام/
,
,
,
]
ارسال دیدگاه