به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، امروز قرار بود اصلاح طلبان در ارومیه میزبان مسعود پزشکیان باشند که با پیگیری های خبرنگار آناج عدم حضور پزشکیان در ارومیه در حمایت از طیف ها، ملغی اعلام شد؛ با این همه اصلاح طلبان برای حمایت از لیست امید در ارومیه ، دست به دامن صادق زیبا کلام (استاد دانشگاه لیبرال و غرب گرا) شدند تا از این لیست در ارومیه حمایت کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,خلاصه ای از گفته های صادق زیبا کلام به شرح ذیل است که پایگاه اطلاع رسانی آناج مشروح آن را منتشر خواهد کرد.
,* جایگاه امروز مجلس قابل قبول نیست و باید به جایگاه واقعی خود بر گردد.
,*متأسفانه مجلس ما امروزه در رأس امور نیست
,*گمشده ملت ایران دموکراسی است
,*خواسته کُردهای ترکیه چیزی جز دموکراسی راستین نیست
,*دموکراسی یعنی این که در ارومیه مدرسه ای باشد که بچه های کردها در آن به زبان کردی تحصیل کنند؛ داشتن مدرسه کرد حق مردم است
,*اهل سنت حق دارند در پایتخت ایران مسجد داشته باشند.
,*از اینکه در ارومیه کرد و ترک در کنار یکدیگر نامزد انتخاباتی شده اند برایمان بسیار خوشحال کننده است.
,*خدا طول عمر بدهد به ملکه انگلیس و بی بی سی که ولی نعمت من هست
,*استرالیا، اسکاتلند و نیوزلند رای به نوکری انگلیس دادند، چون خواستند نوکری انگلیس از آنها گرفته نشود،
,*یکی از دوستانم فرزندان خود را در یک مدرسه شیعه گذاشته است و این دموکراسی در کشور گاو پرست هندوستان است ولی ما در پایتخت کشور جمهوری اسلامی یک مسجد سنی نداریم، ما دموکراسی نداریم
,* چیزی که کردها را در ارومیه و مهاباد اذیت می کند، خیلی قبل تر در کوچه پس کوچه های تهران ما را اذیت می کند و آن نبود دموکراسی است
,*مساله اصلی کشور در ده سال گذشته مساله هسته ای بود، ولی یکبار هم مجلس در آن دخالت نکرد
,*هسته ای امنیتی است، چرا پس در مساله فساد اقتصادی مجلس ورود نکرد، در هر جا را باز می کنیم پرونده ها هووی (خنده حضار) می ریزد زمین ولی مجلس کاری نمی کند
,
*مجلس از مجلس اول تا نهم سیر نزولی داشته است، بروید روزنامه های سالها ۵۹ و ۶۰ را بخوانید، ببینید مجلس چه قدر نفوذ داشته، ولی مجلس الان یواش یواش زدند کنار، اصلا مجلس کمیسیونی دارد به نام کمیسیون اصل نود، که حتی می تواند قوه قضاییه را بررسی (شاید هم گفت انتقاد) کند، ولی الان کلا درش بسته است، مثل در انبار خانه های ما که اشغال ها را می گذاریم آنجا و درش را می بندیم.
,
,
حواشی: گفتنی است این نشست برای حمایت از کاندیداهای لیست امید در ارومیه به همت اصلاح طلبان برگزار شد ولی نکته جالب توجه اینجاست که سید هادی بهادری اولین فرد این لیست در نشست مذکور حضور نیافت.
,صادق زیبا کلام نیز در این نشست صرفاً از مردم خواست که به مجید میلان رای دهند و سخنی از کاندیدای دیگر لیست امید به میان نیاورد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه