به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازترنم دشتی حسین دلشب مدیر کل محیط زیست استان بوشهر در گفتگو با خبرنگاران در دشتی گفت: از نظر زیست محیطی شهرستان دشتی مکانی بی نظیر است ، از یک طرف دریا را به عنوان سواحل خلیج فارس داریم و هم ازنظر زیست محیطی منطقه کوه مند را داریم که یکی از زیست گاه ها و شکارگاه های غنی استان هم در گذشته و هم در حال حاضر می باشد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ترنم دشتی,وی افزود: کوه بیرمی که بخشی از آن در شهرستان دشتی است امسال در شورای عالی حفاظت محیط زیست به منطقه حفاظت شده ارتقاء پیدا کرد و هم اکنون تحت حفاظت اداره کل محیط زیست استان بوشهر قرار دارد.
,دلشب ادامه داد: در سطح دشتی و هم در سطح تنگستان 2 ایستگاه خوب حفاظتی مستقر می کنیم که بتوانیم با همت فرمانداری دشتی و در شورای برنامه ریزی شهرستان مبلغی به این امر مهم اختصاص دهیم.
,وی تصریح کرد: محیط زیست هیچ وقت مرز نمی شناسد و متعلق به همه می باشد و در بحث کوه نمک که مابین دو شهرستان دشتی و دیر قرار داردهمواره دو فرمانداری با اداره کل محیط زیست استان بوشهر کمال همکاری را داشته اند و امیدواریم این همکاری همچنان ادامه پیدا کند چون این تفاهم و همکاری به نفع محیط زیست استان و کشور می باشد.
,مدیر کل محیط زیست استان بوشهر اضافه کرد: در بحث پارس شمالی که بخش اعظم آن در شهرستان دشتی قرار دارد نیز مطالعات ارزیابی زیست محیطی در راس کار و قبل از شروع و استقرار پروژه ها انجام می گیرد و به هیچ عنوان این اداره تا قبل پایان ارزیابی و اعلام نتیجه اجازه استقرار پروژه ها را در این منطقه نمی دهد تا توسعه ایجاد شده توسعه ای پایدار باشد.
,وی خاطر نشان ساخت: امسال این سازمان ایجاد و استقرار ایستگاه سنجش آلودگی را در شهرستان دشتی در دستورکار دارد که یکی از برنامه ها و اثرات اجتماعی فعالیت هایی که در جامعه انجام می پذیرد دادن اطلاعات شفاف به مردم می باشد و این حق زیست محیطی مردم این منطقه می باشد.
,وی در پایان اضافه کرد: پاسگاه محیط بانی کوه مند دشتی تکمیل شده است که در حدود 1500 متر زمین و 150 متر زیر بنای آن می باشد و تاکنون 240 میلیون تومان هزینه اعتبار شده است و همچنین دو نیروی پیمانی نیز برای کار در این پاسگاه انتخاب و حکم آنها نیز ابلاغ شده است و در آینده ای نزدیک مورد بهره برداری می رسد./ انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه