اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در فضای مجازی رخ داد؛

کلاهبرداری از دختران جوان با قول ازدواج

کلاهبرداری از دختران جوان با قول ازدواج
فرمانده انتظامی شهرستان دورود از دستگیری فردی که از طریق فضای مجازی دختران را اغفال و با قول ازدواج از آنها کلاهبرداری می‎کرد خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منار، سرهنگ "هدایت‎الله حسنوند"؛ فرمانده انتظامی شهرستان دورود اظهار کرد: در پی شکایت دختری جوان مبنی بر اینکه فردی که از طریق فضای مجازی با وی آشنا شده است و پس از مدتی به قصد ازدواج به شهرستان دورود مراجعه و به  بهانه خرید کالا و جهیزیه از دسته چک وی استفاده و مبلغ 170میلیون ریال وجه نقد کلاهبرداری نموده است، موضوع در دستور کار ماموران تجسس کلانتری 11 این شهرستان قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منار,

وی افزود: در تحقیقات صورت‎گرفته مشخص شد فرد شاکی مدتی پیش در یکی از شبکه‎های اجتماعی با پسر جوانی آشنا شده و پسر جوان نیز با قول ازدواج به شاکی اعتماد او را جلب کرده و به این واسطه و به بهانه تهیه جهیزیه  با استفاده از دسته چک وی اقدام به خرید طلا و کلاهبرداری به مبلغ 170 میلیون ریال کرده است.

,

فرمانده انتظامی دورود گفت: پس از مدتی رابطه این دو نفر با خصومت خاتمه می‎یابد اما ماجرا به این جا ختم  نمی‎شود و دختر جوان مجبور به پرداخته مبالغ چک می‎شود.

,

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اظهارات شاکی و انجام تحقیقات لازم متهم که پسری 27ساله است، شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه  در هنگام خرید کالا به همراه دختر جوان دیگری در در دورود دستگیر شد.

,

حسنوند بیان کرد: متهم در ابتدا منکر هرگونه بزهی بود، اما پس از مواجه با مدارک و مستندات پلیسی چاره‎ای جز بیان حقیقت نداشت و  به عمل مجرمانه  خود اقرار کرد.

,

وی در پایان با اشاره به جلوگیری از کلاهبرداری 500 میلیون ریالی از دختر جوان دوم به شهروندان توصیه کرد: والدین نظارت بیشتری بر فرزندان خود داشته و محبت و توجه بیشتری به آنها نمایند تا آنان به دنبال کمبود محبت در فضای مجازی در دام افراد شیاد و شیطان صفت نیفتند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه