اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تلفن ۱۳۹ ساله شد

تلفن ۱۳۹ ساله شد
دستگاه رایج ارتباطی امروز که برقراری ارتباط با دورترین نقاط را در کمترین زمان ممکن مهیا می‌کند، امروز ۱۳۹ ساله شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از تسنیم، عصر دوم ژوئن سال 1875 میلادی الکساندر گراهام‌ بِل 28 ساله با همکاری دوستش واتسن موفق به اختراع تلفن شد و در ژانویه 1876 میلادی دستگاه تلفن بِل به کار افتاد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


دهم مارس 1876 میلادی، بل از اتاق خود به ‌وسیله این دستگاه به دستیارش در اتاق دیگر گفت: "آقای واتسن بیایید با شما کار دارم."

اساس کار تلفن با ارتعاشات صوتی است به گونه‌ای که هوا، تارهای صوتی را می‌لرزاند و این لرزش و ارتعاش از روی مولکول‌های هوا عبور می‌کند و به صفحه آلومینویمی که تعبیه شده است، برخورد می‌کند و آن را هم به لرزش در می‌آورد.

همین لرزش در سمت دیگر هم به صفحه‌ای از همین جنس می‌خورد و موجب انتقال صوت به گوش شنونده می‌شود.

حال اختراع تلفن از اینجا شروع شد که هر دو دستیار برای تست امکان انتقال چند پیام تلگرافی بر روی یک خط، در پشت سیستم‌های فرستنده و گیرنده‌ای قرار گرفتند و ناگهان همکار بِل که در سمت فرستنده قرار داشت میله‌ای فلزی را از دستگاه تعبیه شده خارج کرد که منجر به ارتعاشات و انتقال آن به سمتی شد که بِل سراسیمه خود را به همکارش رساند و بابت عمل خودسرانه وی را مؤاخذه کرد.

اما این اتفاق باب جالبی را برای بِل گشود و آن اینکه متوجه شد اگر میله‌ای بر روی شیء مغناطیسی مرتعش شود، جریانش قابل انتقال از طریق سیم خواهد بود.

همان روز اولین تلفن جهان ساخته شد که می‌توانست صداهایی را از طبفه بالای ساختمان به پایین مخابره کند.

رفته رفته پس از تکمیل این طرح، سیم‌های مخابراتی بین فواصل مختلف کشیده شد و به شکل امروزی درآمد تا بتواند اصوات را از سراسر این کره خاکی به جای جای آن منتقل کند.

بِل در سن 75 سالگی (سال 1922 میلادی) دار فانی را وداع گفت و با اختراع خود، خدمتی ارزنده به جهانیان ارائه کرد؛ در روز درگذشت این مخترع و به احترام او، ارتباط تلفنی 17 میلیون که کل شبکه ارتباطی را شامل می‌شد به مدت یک دقیقه قطع شد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه