اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خزانه دار شورای شهر درچه:

تنها راه حل کم شدن وابستگی به مردم ایجاد درآمد پایدار در شهر است/ آب نمای ۴۰ میلیون تومانی و پاسخ خزانه دار

تنها راه حل کم شدن وابستگی به مردم ایجاد درآمد پایدار در شهر است/ آب نمای ۴۰ میلیون تومانی و پاسخ خزانه دار
ابراهیم صالح گفت: درآمد پایدار تنها راه حل خروج از وابستگی شهرداری به مردم است و باید تامین درآمد شهر از درآمد پایدار حاصل شود. در ادامه خزانه دار شورای شهر درچه در مورد آب نمای ۴۰ میلیون تومانی پاسخ داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از درچه نیوز، خزانه دار شورای شهر درچه در مورد آب نمای ۴۰ میلیون تومانی پاسخ داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درچه نیوز,

خزانه دار شورای شهر درچه در مورد آب نماها و مبالغ  اعلام شده توسط شهرداری شهر درچه در جلسه پرسش و پاسخی که به مناسبت روز شوراها در مسجد جامع شهر درچه برگزار شد گفت: معمولا در  رونده ارایه پروژه ها مبالغ توسط مناقصه اعلام و روند قانونی انجام می شود و در خصوص آب نماها در قراردادها اعلام گردید که بابت هر ۶۰ متر آب نما ۳۰ میلیون تومان به طرف قرارداد پروژه پرداخت شود و بعد از اتمام پروژه صورت  وضعیت غیر رسمی جهت بررسی به شهرداری اعلام شد که در همان زمان بازدید ناگهانی استاندار اصفهان و پروژه ها در شهر صورت گرفت و مبلغ ۴۰ میلیون تومان اعلام شده در بنرهای نصب شده در شهر از آمار و صورت وضعیت های غیررسمی است که توسط کارپرداز اعلام شده بود و  غیرواقعی است.

,

ابراهیم صالح گفت: ملاک صورت وضعیت اعلام شده توسط خزانه شورای شهر است که در دو صفحه تقدیم شد که هنوز قطعی نشده است.

,

وی در خصوص خودروی دنای شهرداری درچه گفت: در قبال صدور پرانه و عوارضات و تغییر کاربری  مبالغ بصورت کامل جهت شهر دریافت شده و در ازای تغییر کاربری یک خودرو دنا به شهرداری داده شد که جزو اموال شهرداری محصوب می شود.

,

عضو شورای شهر درچه در ادامه با اشاره به ایجاد توسعه پایدار در شهر پرداخت و افزود: شهرداری شهر درچه باید وابستگی خود را به عوارض مردم کمتر کند و این وابستگی در قبال دریافت عوارض حاصل از صدور پروانه و موارد دیگر مشکلات مردم را دوچندان می کند و مردم تحت فشار قرار می گیرند.

,

ابراهیم صالح در ادامه گفت: هنر اعضاء شورای شهر سوق دادن شهر به سمت درآمد پایدار است و فروش زمین شهرداری و مرکز بهداری سابق در فلکه مرکزی می توان شهر را به درآمد پایدار سوق دهد.

,

در حاشیه این نشست سوالهایی در خصوص خزانه شهر و روند دخل و خرج توسط  این پایگاه خبری مطرح شد که از آقای ابراهیم صالح قول داد بصورت مجزا در این خصوص در وقت دیگری به بحث و گفتگو بپردازیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه