اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قاتل شهید نظم و امنیت «علیرضا مرادخانی» آزاد می شود!؟/ بانیان پایمالی خون شهید در قیامت پاسخگو خواهند بود

قاتل شهید نظم و امنیت «علیرضا مرادخانی» آزاد می شود!؟/ بانیان پایمالی خون شهید در قیامت پاسخگو خواهند بود
شعبه ششم اجرای احکام کرج: اگر قصاص نکنید، قاتل به قید ضمانت آزاد می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کمال مهر البرز ، غلامرضا مرادخانی پدر پاسیار شهید علیرضا مرادخانی در خصوص جریان رسیدگی به پرونده شهادت فرزندش به خبرنگار ما گفت: پنجشنبه گذشته (نهم اردیبهشت) جهت رسیدگی به پرونده فرزند شهیدم به شعبه ۶ اجرای احکام کرج دعوت شدم و در خصوص اجرای حکم قاتل مواردی را عنوان کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کمال مهر,

وی در ادامه گفت: اجرای احکام می گویند جهت اجرای حکم باید قصاص را اجرا کنید، که بنده طبق روال گذشته که در همه سنوات رسیدگی به این پرونده اعتراض داشتم مجدداً اعتراض خود را عنوان کردم.

,

مرادخانی تصریح کرد: در ادامه گفتگو به بنده گفتند اگر درخواست حکم قصاص را تایید نکنیم احتمال دارد قاتل با قرار وثیقه به قید ضمانت آزاد شود!

,

وی ادامه داد: اگر قرار باشد عامل شهادت فرزندم آزاد باشد،پس عدالت چه مفهومی در یک کشور اسلامی دارد.

,

این پدر شهید با اشاره به  فشارهای روحی در خصوص روال این پرونده که به همسرش(مادرشهید) وارد شده و در بیمارستان بستری می باشد، اظهارداشت: همسر بنده در "سی سی یو” بیمارستان قائم بستری می باشد، لذا این شعبه برای حضور همسرم جهت رسیدگی پرونده زمان دیگری را تعیین کردند.

,

مرادخانی در پایان با تشریح  نحوه شهادت فرزندش، تاکید کرد: اشرار مسلح با بستن خیابان و ایجاد رعب و وحشت،برای آزادی قاچاقچی مواد مخدر  یک مامور دستگاه قضایی در حال انجام وظیفه را به شهادت رساندن، در قانون جمهوری اسلامی ایران برای مرتکبین این نوع جرایم محاربه را در نظر گرفته اما دستگاه قضایی کرج این پرونده را بصورت یک قتل ساده رسیدگی کرده است؛ این موضوعی است که تمامی دست اندرکاران این بی عدالتی باید در قیامت پاسخگوی پایمالی خون شهید در برابر خداوند باشند.

,

گفتنی است علیرضا مرادخانی پاسیار سازمان زندانهای کشور و نیروی دستگاه قضایی هنگام ماموریت در صبح روز ۲۲آذر سال ۱۳۹۰توسط اشراری که قصد آزاد سازی یکی از بزرگترین قاچاقچیان مواد مخدر کشور در حین انتقال به شعبه قضایی را داشتند،  به ضرب گلوله به شهادت می رسد، و پرونده شهادت این شهید قهرمان نظم و امنیت در دستگاه قضایی با هاله ای از ابهام مواجه بوده و به گفته شاکرمی دادستان کرج؛ قاضی پرونده،نحوه شهادت را قتل تشخیص داده! و پرونده همچنان در دستگاه قضایی  مختومه نشده است.

, دادستان کرج؛ قاضی پرونده،نحوه شهادت را قتل تشخیص داده!,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه