اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مقصد "قاتل ستایش" کجاست؟

مقصد "قاتل ستایش" کجاست؟
بازپرس جنایی ورامین آخرین دفاع را از متهم به قتل اخذ کرده و پرونده در مرحله کیفرخواست و ارسال به دادگاه کیفری قرار می‌گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاضی ابوالقاسم مرادطلب، دادستان عمومی و انقلاب ورامین دیروزبه تشریح ماجرا و روند قضایی پرونده پرداخت.
 
رسیدگی به این پرونده از چه زمانی در دستور تیم قضایی ـ پلیسی ورامین قرار گرفت؟
 
ساعت 19 یکشنبه، بیست و دوم فروردین امسال مردی از اتباع افغان با مراجعه به پلیس از ناپدید شدن دختر شش ساله‌اش به نام ستایش خبر داد. پس از این شکایت پرونده‌ای تشکیل و تحقیقات در این باره آغاز شد. 24 ساعت بعد، یعنی ساعت 19 و 30 دقیقه بیست و سوم فروردین مردی با مراجعه به کلانتری اعلام کرد، پسرش مرتکب قتل ستایش شده است.
 
متهم به قتل همان شب در مرجع انتظامی به قتل اعتراف کرد و روز بیست و چهارم فروردین نیز در مقابل بازپرس جنایی به تشریح قتل پرداخت.
 
بعد از اعتراف متهم به قتل، او با دستور بازپرس روانه کانون اصلاح و تربیت شد. این اقدام باعث مطرح شدن این شائبه شد که قرار نیست قاتل را مجازات کنند.
 
بعد از انتقال متهم به کانون اصلاح و تربیت این شائبه توسط اتباع افغان و برخی هموطنان که به قانون آشنایی نداشتند مطرح شد. باید توجه داشت که سن متهم کمتر از 18 سال است و بر اساس قانون باید او را تا زمان تعیین تکلیف در کانون اصلاح و تربیت نگهداری کرد و حضور او در کانون به این معنا نیست که او را مجازات نمی‌کنند.
 
چرا گزارش پزشکی قانونی در این پرونده دیر ارسال شد؟
 
بازپرس پرونده از کارشناسان پزشکی قانونی خواسته بود تا چهار موضوع را بررسی کنند. نخستین موضوع سن متهم بود. پزشکی قانونی تائید کرده سن متهم مطابق با شناسنامه‌اش است و کمتر از 18 سال است. کارشناسان در دومین ماموریت سلامت روحی و روانی متهم را بررسی کردند که با توجه به ادعاهایی که متهم داشت، اعلام شد او از سلامت روحی و روانی برخوردار است.
 
تعیین علت مرگ و وقوع تجاوز دو ماموریت دیگر به پزشکی قانونی بود که در این باره نیز اظهار نظر شد. البته تا زمانی که کیفرخواست صادر نشود، نمی‌توان در باره این دو موضوع صحبت کرد و پس از ارسال پرونده به دادگاه کیفری یک استان تهران، قضات آنجا می‌توانند در این خصوص اطلاع‌رسانی کنند.
 
در حال حاضر پرونده در چه مرحله‌ای است؟
 
امروز آخرین دفاع متهم به قتل گرفته می‌شود و بعد از آن قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر خواهد شد.
 
در شبکه‌های اجتماعی اعلام شده بود که متهم به قتل، جسد ستایش را داخل وان پراسید انداخته است. این مقدار اسید را چطور تهیه کرده بود؟
 
این موضوع صحت ندارد و بزرگنمایی برخی از رسانه‌هاست. بر اساس اعترافات متهم و شواهد موجود در پرونده، روز حادثه ستایش برای بازی با خواهرزاده متهم به قتل به خانه آنها می‌آید که مادر، خواهر و خواهرزاده متهم تصمیم می‌گیرند برای خرید خانه را ترک کنند. آنها از ستایش هم می‌خواهند به خانه خودشان برود. قبل از این که ستایش خانه را ترک کند، متهم به قتل از او می‌خواهد که تبلتش را بیاورد و بعد نقشه خود را اجرا می‌کند. او بعد از قتل جسد را درون جعبه ارگ می‌گذارد. روز بعد به ذهنش می‌رسد که با اسید جسد را از بین ببرد و از مغازه فروش مصالح ساختمانی چهار لیتر اسید که برای لوله بازکنی استفاده می‌شود، خریده و روی جسد می‌ریزد. اسید باعث سوختگی سطحی جسد شده بود. متهم به قتل تصور می‌کرد با این کار آثار جرم را از بین می‌برد.
 
خانواده‌اش چطور متوجه جسد نشده بودند؟
 
طبقه بالای خانه در اختیار متهم به قتل بود و او جسد را آنجا مخفی کرده بود.
 
متهم، همدستی هم در جرم داشته؟
 
نه به تنهایی این کار را انجام داده است. البته بعد از قتل از دوستش می‌خواهد برای انتقال کولر به خانه آنها بیاید. این پسر وقتی به خانه می‌آید و متوجه می‌شود به جای کولر باید جسد حمل کند، سراغ امام جمعه خیرآباد رفته و موضوع را اطلاع می‌دهد. برخی تصور می‌کردند دوست متهم، همدست او بوده است.
 
دادستان ورامین در پایان این گفت‌وگو یادآور شد: تمام مراحل قانونی در این پرونده انجام شده است. او صحنه جرم را بازسازی و در تمام مراحل به قتل اعتراف کرده است. برای او وکیل تسخیری تعیین شده که با متهم ملاقات هم داشته است.
 
پرونده بزودی به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال می‌شود تا درباره آن تصمیم‌گیری شود.

منبع: جام جم

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
, رسیدگی به این پرونده از چه زمانی در دستور تیم قضایی ـ پلیسی ورامین قرار گرفت؟ ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, چرا گزارش پزشکی قانونی در این پرونده دیر ارسال شد؟ ,
,
,
,
,
,
, در حال حاضر پرونده در چه مرحله‌ای است؟ ,
,
,
,
, در شبکه‌های اجتماعی اعلام شده بود که متهم به قتل، جسد ستایش را داخل وان پراسید انداخته است. این مقدار اسید را چطور تهیه کرده بود؟ ,
,
, لوله بازکنی,
,
, خانواده‌اش چطور متوجه جسد نشده بودند؟ ,
,
,
,
, متهم، همدستی هم در جرم داشته؟ ,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه