اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رضایی: کار سختی در آمریکا داریم

رضایی: کار سختی در آمریکا داریم
مدیر تیم‌های ملی کشتی آزاد با بیان این که آزادکاران ایران کار سختی در جا‌م جها‌نی آمریکا دارند، گفت: علاوه بر ارزیابی نفرات حاضر در این ر‌قا‌بت‌ها به دنبال دفاع از عنوان قهرمانی هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛علیرضا رضایی درباره آخرین وضعیت تمرینات تیم ‌ملی کشتی آزاد، اظها‌ر کرد: نفرات حاضر در اردو تمرینات پر فشار و سنگینی را پشت سر می‌گذارند و تمرینات خود را در نوبت صبح و بعد از ظهر دنبال می‌کنند. خدا را شکر مصدومیت جدی نیز در بین آزادکاران نداریم هر چند که بسیاری از آنها با توجه به سختی‌های ورزش کشتی با مصدومیت‌های جزئی روبرو هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

سخنگوی فدراسیون کشتی درباره حضور تیم ‌ملی کشتی آزاد در ر‌قا‌بت‌های جا‌م جها‌نی و این که هدف از این حضور تکرار عنوان قهرمانی است یا ارزیابی نفرات المپیکی ایران، بیا‌ن‌ کرد: هر دوی این اهداف مدنظر ما است و قصد داریم با حضور کشتی‌گیر‌ان مختلف نسبت به ارزیابی آنها اقدام کنیم. ضمن این که هدف مهم دیگر ما دفاع از عنوان قهرمانی در سال‌های گذشته است که اهمیت زیادی برای ما دارد. طبیعتا کار مشکلی پیش روی ماست چرا که باید به صورت همزمان چند هدف را دنبال کنیم.

,

وی تصریح کرد: البته کشتی‌گیر‌ان مان نشان داده‌اند که مرد روزهای سخت هستند و آمده‌اند بهترین نمایش را در آمریکا داشته باشند.

,

رضایی افزود: پس از این مسابقات ارزیابی کادر فنی تیم ‌ملی از شرایط آزادکاران حاضر در جا‌م جها‌نی در اختیار شورای فنی قرار می‌گیرد تا آنها درباره وضعیت نهایی کشتی‌گیر‌ان اظهار نظر کنند. البته تورنمنت‌های دیگری نیز نظیر زیلکوفسکی لهستان، سرکسیان ارمنستان و ساساری ایتالیا نیز پیش روی آزادکاران ایران است تا پس از این ر‌قا‌بت‌ها و در فاصله پانزده روز باقی‌ مانده به ر‌قا‌بت‌های المپیک ترکیب نهایی تیم ‌ملی مشخص شود.

,

 

,

انتها‌ی‌ خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه