logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

امیر قلعه نویی:برای شرافت فوتبال مقابل الهلال بازی می‌کنیم/ تصمیم AFC نقطه تاریک این نهاد بود

امیر قلعه نویی:برای شرافت فوتبال مقابل الهلال بازی می‌کنیم/ تصمیم AFC نقطه تاریک این نهاد بود
سرمربی تراکتورسازی گفت: مسوولین AFC راهی را رفتند که سعودی‌ها می‌خواستند و شاید در آینده تعدادی از کشورهای دیگر هم بگویند که ما فلان جا نمی‌رویم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر قلعه‌نویی در نشست خبری قبل از دیدار مقابل الهلال عربستان در لیگ قهرمانان آسیا، گفت: «این بازی از نظر امتیازی برایمان مهم نیست اما مسابقه‌ای است که باید با همه وجود در آن بازی کنیم. الهلال تیم بسیار قابل احترامی است و همیشه جزو تیم‌های خوب آسیا بوده است برای این باشگاه احترام قائلیم.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, امیر قلعه‌نویی در نشست خبری قبل از دیدار مقابل الهلال عربستان در لیگ قهرمانان آسیا، گفت: «این بازی از نظر امتیازی برایمان مهم نیست اما مسابقه‌ای است که باید با همه وجود در آن بازی کنیم. الهلال تیم بسیار قابل احترامی است و همیشه جزو تیم‌های خوب آسیا بوده است برای این باشگاه احترام قائلیم.»,

وی افزود: «تغییراتی در بازی فردا خواهیم داشت چرا که روز یکشنبه آینده بازی مهمی در لیگ برتر ایران داریم. الهلال دو سه بازی نتیجه نگرفته اما آنها بسیار خوب بازی می‌کنند. باید ارتباط خط هافبک و مهاجمان حریف را قطع کنیم اگر این کار را انجام دهیم به هدفمان رسیدیم باید در یک سوم میانی پرس را انجام دهیم.»

,

سرمربی تراکتورسازی در ادامه تاکید کرد: «الهلال نقاط ضعفی دارد که در بازی اول از آنها استفاده کردیم. در بازی فردا هم باید این مسئله را بارها تکرار کنیم تا به هدفمان برسیم. باز هم تاکید می‌کنم این بازی برای ما از نظر امتیازی مهم نیست اما برای سایر تیم‌ها اهمیت دارد به همین خاطر برای شرافت فوتبال باید با تمام وجود بازی کنیم. در این ۲-۳ روز به بازیکنان جایگزین گفتم باید با همه وجود بازی کنیم.»

,

وی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا میزبانی در کشور ثالث اتفاقی عجیب نیست، اظهار داشت: «این مسئله یک نقطه ضعف برای کنفدراسیون فوتبال آسیا است. آنها از حضور ۱۰۰ هزار نفر در ورزشگاه جلوگیری کردند. در تبریز بیش از ۵۰ هزار نفر به ورزشگاه می‌آمدند. عکس بازی برگشت پلی آف را برایتان می‌فرستم تا ببینید چقدر هوادار به ورزشگاه آمده است. فوتبال مکانی برای رخ دادن اتفاقات قشنگ و زیبا است. در لیگ قهرمانان اروپا اتلتیکو مادرید و بارسلونا بازی کردند. اتلتیکو با اشتباه داور بالا رفت اما همه از دیدن بازی لذت بردند. این تصمیم نقطه تاریک AFC بود. آنها باید کمک می‌کردند تا با رفت و آمدهای فوتبال بین دو کشور، تنش‌ها کم شود.»

,

قلعه‌نویی ادامه داد:«آنها راهی را رفتند که سعودی‌ها می‌خواستند شاید در آینده تعدادی از کشورهای دیگر هم بگویند که ما فلان جا نمی‌رویم. ما در دو بازی مهمان هستیم از شما به خاطر پرسیدن این سوال تشکر می کنم. دوست ندارم در مورد مسائل سیاسی حرف بزنم چرا که برای فوتبال اینجا آمدیم. شعار فیفا جدایی سیاست از ورزش است و AFC هم این را می‌گوید اما خودشان خلاف این شعار عمل کرد. افتخارمان این است که جزو امن‌ترین کشورهای دنیا هستیم. تیم‌های زیادی در ایران میهمان هستند و حتی از حریفان خود در کشور ما میزبانی می‌کنند.»

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه