logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین:

بوئین زهرا دارای بیشترین مدارس تخریبی است/ یک سوم مدارس استان، استاندارد نیستند

بوئین زهرا دارای بیشترین مدارس تخریبی است/ یک سوم مدارس استان، استاندارد نیستند
مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان قزوین با اشاره به اینکه شهرستان بوئین زهرا دارای بیشترین مدارس تخریبی است، گفت: یک سوم مدارس استان نیاز به استاندارد سازی و مقاوم سازی دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  خبرنگار اجتماعی  صبح قزوین، عسگرعلی جوانبخت، مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان قزوین در نشست خبری که صبح امروز (14 اردیبهشت) به مناسبت برگزاری هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان در دبستان نخبگان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: تعلیم و تعلم به دلیل اینکه مربوط به انسان است اهمیت بالایی دارد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین, ،,

وی افزود: هر سال شاهد رشد صعودی ایثار خیرین مدرسه ساز استان نسبت به سال ماقبل آن هستیم که مجدانه در خدمت آموزش و پرورش هستند. 
مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان قزوین خاطرنشان کرد: هم اکنون 33 درصد فضای آموزشی استان استاندار سازی نشده است و تحقق این امر نیازمند مشارکت مردم برای ساماندهی و استاندارد سازی یک سوم مدارس استان است. 
وی تصریح کرد: در دیداری که فرهنگیان با مقام معظم رهبری داشتند، ایشان تاکید کردند که هر هزینه و بودجه‌ای در آموزش و پرورش صرف شود در واقع سرمایه گذاری است و همه ارگان‌ها موظفند برای کمک به آموزش و پرورش اقدام کنند. 
جوانبخت عنوان کرد: برای اینکه به استانداردهای بین المللی و شاخص‌های توسعه یافتگی دست یابیم باید در 5 حوزه پرورشی (احداث نمازخانه و کتابخانه)، حوزه ورزشی(ساخت استخر و زمین فوتبال و ...)، تجهیزات (تجهیزات هنرستان‌ها، آزمایشگاه نانو و ...)، فضای آموزشی و حوزه آموزشی شامل هوشمند سازی مدارس و تجهیز آن به اینترنت و فناوری نوین به سطح مطلوبی برسیم. 
وی ادامه داد: هم اکنون یک سوم مدارس استان قزوین دو شیفته هستند و یک سوم مدارس نیز نیاز به استاندارد سازی و مقاوم سازی دارند. 
مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان قزوین تصریح کرد: با توجه به اینکه در حال گذر از آموزش و پرورش سنتی به مدرن هستیم باید فضای آموزشی مدارس بانشاط و مجهز به امکانات مورد نیاز متناسب با شاخص‌های توسعه یافتگی باشد. 
وی عنوان کرد: بر اساس شاخصه‌های توسعه یافتگی مدارس باید دارای کتابخانه، قرائت خانه، سایت کامپیوتری، آزمایشگاه مستقل، محوطه و فضای سبز همچنین فضای ورزشی و سالن چند منظوره باشد. 
جوانبخت خاطرنشان کرد: امروز دانش‌آموزان باید مهارت‌های زندگی را بیاموزند و با توجه به این موضوع در سند تحول نیز 6 ساحت به صورت دقیق مشخص شده که شامل تعلیم و تربیت اعتقادی، تعلیم و تربیت اجتماعی و سیاسی، زیستی و بدنی، اقتصادی و حرفه‌ای، علمی و فناوری است. 
وی تصریح کرد: این 6 موضوع که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش لحاظ شده باید تا افق 1404 عملیاتی شده باشند. 
مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان قزوین با اشاره به تعداد فضاهای آموزشی استان گفت: به طور کلی یک هزار و 872 فضای آموزشی در استان وجود دارد که از این تعداد 693 فضا دارای استحکام، 828 فضا نیاز به مقاوم سازی و 451 فضا نیز نیاز به تخریب و بازسازی دارند. 
وی عنوان کرد: بیشترین مدارس تخریبی در شهرستان بوئین زهرا واقع شده و اولویت اداره نوسازی استان به ترتیب رسیدگی به فضاهای آموزشی شهرستان‌های بوئین زهرا، آبیک، البرز و تاکستان است. 

انتهای پیام/م

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه