اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جانشین بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر خبر داد:

فوت یک نفر در آتش سوزی بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان/ تمام امکانات بیمارستان از بین رفت

فوت یک نفر در آتش سوزی بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان/ تمام امکانات بیمارستان از بین رفت
جانشین بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر گفت: در آتش سوزی بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان یک خانم ۷۰ ساله فوت شده و یکی از بیماران معلول نیز دچار سوختگی شدید شده است اما باقی بیماران بدون هیچ آسیبی سریعاً به بیمارستان شهید گنجی این شهر منتقل شده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حیدری، جانشین بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار سازمان بسیج جامعه پزشکی درباره دلایل بروز آتش سوزی در بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان گفت: این بیمارستان بخش قدیمی بیمارستان شهید گنجی در شهر برازجان است و دارای بخش‌های قلب، سی سی یو، داروخانه و مراقبت‌های ویژه است.


وی با بیان دلایل این آتش سوزی گفت: علت این حادثه اتصال کابل‌های برق به مونیتورینگ آی سی یو، بوده که از ساعت ۳ و ۳۰  دقیقه بامداد در بیمارستان برازجان شروع، و به دلیل گستردگی به بخش‌های دیگر نیز منتقل شده است به شکلی که امکان خاموش کردن آن در ساعات اولیه وجود نداشت.


حیدری، با بیان اینکه آتش نشانی، بسیج جامعه پزشکی، سازمان مدیریت بحران، اورژانس، شهرداری شهر برازجان و نیروهای مردمی در خاموش کردن این آتش سوزی کمک کرده‌اند، افزود: با تلاش بی‌وقفه پس از سه ساعت این آتش خاموش شده است.


وی افزود: متاسفانه با وجود نو بودن اکثر تجهیزات بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان تمام امکانات بخش‌های مختلف آن از بین رفته است.


جانشین بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر درباره تعداد تلفات این حادثه بیان کرد: یک بیمار ۷۰ ساله فوت شده است و یکی از بیماران معلول بیمارستان نیز دچار سوختگی شدید شده و دارای وضعیت وخیم است اما باقی بیماران سریعاً به بیمارستان شهید گنجی انتقال داده شده‌اند.


وی ادامه داد: تقریبا تمام پرسنل بیمارستان سالم هستند اما پزشک کشیک دچار سوختگی سطحی شده است و توانسته خود را از طریق کانال کولر نجات دهد اما درباره میزان خسارات وارد شده به بیمارستان برازجان مسئولان در حال برآورد دقیق هستند.


حیدری، درباره ارگان‌هایی که در خاموش کردن آتش موثر بوده‌اند، خاطرنشان کرد: آتش نشانی، بسیج جامعه پزشکی، سازمان مدیریت بحران، اورژانس، شهرداری شهر برازجان و نیروهای مردمی در خاموش کردن آتش سوزی کمک کرده‌اند.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سازمان بسیج جامعه پزشکی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه