به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرنیان گیل ، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی درکنگره ملی ۸ هزار شهید گیلان با بیان اینکه شهدا منادیانِ مبارزه علیه استکبار واستبداد هستند، اظهارکرد: کلمه شهید به لحاظِ شجاعت، ایثار و خدمت دارای محتوای بسیار جامع و کامل است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرنیان گیل ,وی با بیان اینکه خون بهای شهدای ما به مردم خودباوری داد، عنوان کرد: این خودباوری موجب تسخیر انرژی هسته ای ورسیدن به موفقیت های زیادی در راستای پیشرفت علمی شد.
مرجع عالی قدر جهانِ تشیع با بیان اینکه این نظام پناهگاهی برای همه مستضعفان جهان است، افزود: نظام ایرانِ اسلامی در تونس، یمن ودیگر کشورهای اسلامی بیداری اسلامی به وجود آورد.
آیت الله نوری همدانی با اشاره به اینکه نظام اسلامی، بسیجیانی به وجود آورد که حاضرند با تمام وجود و خالصانه ازآن دفاع کنند، گفت: امروز این نظام جایگاه بانوان را در موضوعات سیاسی و فرهنگی به آنها شناساند.
وی با تاکید براینکه کنگره شهدای گیلان نشأت گرفته از آرمان گرایی و ولایت مداری مردم این استان است، تصریح کرد: این انقلاب زمینه ساز ظهور امام زمان (عج) است و باید آن را با تمام ضمیمه هایش حفظ کنیم تا امام زمان ظهور کنند.
انتهای پیام/
وی با بیان اینکه خون بهای شهدای ما به مردم خودباوری داد، عنوان کرد: این خودباوری موجب تسخیر انرژی هسته ای ورسیدن به موفقیت های زیادی در راستای پیشرفت علمی شد.
,مرجع عالی قدر جهانِ تشیع با بیان اینکه این نظام پناهگاهی برای همه مستضعفان جهان است، افزود: نظام ایرانِ اسلامی در تونس، یمن ودیگر کشورهای اسلامی بیداری اسلامی به وجود آورد.
,آیت الله نوری همدانی با اشاره به اینکه نظام اسلامی، بسیجیانی به وجود آورد که حاضرند با تمام وجود و خالصانه ازآن دفاع کنند، گفت: امروز این نظام جایگاه بانوان را در موضوعات سیاسی و فرهنگی به آنها شناساند.
,وی با تاکید براینکه کنگره شهدای گیلان نشأت گرفته از آرمان گرایی و ولایت مداری مردم این استان است، تصریح کرد: این انقلاب زمینه ساز ظهور امام زمان (عج) است و باید آن را با تمام ضمیمه هایش حفظ کنیم تا امام زمان ظهور کنند.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه