اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

افشاگری جدید و آنلاین اسنودن

افشاگری جدید و آنلاین اسنودن
ادوارد اسنودن افشاگر اطلاعات محرمانه دولت ایالات متحده در یک مصاحبه آنلاین از واقعیت های جدیدی پرده برداشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایرنا، ادوارد اسنودن که از محل نا معلومی واقع در روسیه سخن می گفت، در اظهارات خود گفت : دولت ایالات متحده، به واسطه استفاده از تکنیک های نظارت مخفی، «اینترنت را به آتش کشیده است.»  
 
اسنودن پیش ازاین تکنیک های مذکور را در جریان افشای اسناد سری که از طریق شرکت کارفرمای خود به دست آورده بود، فاش کرده بود.  
 
وی گفت : « سازمان امنیت ملی ایالات متحده، آینده اینترنت را به آتش کشیده است و روزنامه نگاران در واقع آتش نشان هایی هستند که باید در خاموش کردن این آتش رسالت خود را به انجام برسانند.»  
 
وی در پاسخ به یکی از سوالات گفت : با وجود این که اقدامات او موجب شده به عنوان یک شخص تحت تعقیب در ایالات متحده معرفی شود، به هیچ وجه از افشاگری اسناد محرمانه دولتی پشیمان نیست.  
 
وی در پاسخ به این سوال که « آیا دوباره این کار را انجام می دهید؟» گفت : ˈ مطمئنا بله. صرف نظر از این که چه اتفاقی برای من رخ می دهد، آگاهی از این اطلاعات حق ماست.ˈ  
 
اسنودن گفت :با وجود این که برای حفظ اسرار دولتی قسم خورده بودم، پس از مشاهده این اسناد که کاملا با سند اساسی شکل گیری ایلات متحده در تناقض بود، تصمیم گرفتم قسم خود را بشکنم.  
 
وی از کاربران اینترنت خواست تا از ابزار های بهتری برای حفظ حریم خصوصی خود در برابر تجاوز دولت ایالات متحده بهره بگیرند.  
 
وی در این باره گفت: « اینترنت فضایی است که کاربران باید با آن تعامل داشته باشند، اما اکنون این فضا سالم نیست. ما باید اطلاعات خود را ایمن تر کنیم. توسعه دهندگان نرم افزارهای تحت وب و برنامه نویسان باید طرز فکر و رویه خود را تغییر دهند.»
 
تیم برنرزلی بنیان گذار اینترنت از اسنودن پرسید که چگونه قصد دارد این رویکرد نظارتی دولت ایالات متحده را تغییر دهد. وی در پاسخ گفت: « ما نیازمند بینش عمومی هستیم. روشی که آمار های عمومی دقیق را برای نظارت بر عملکرد دولت در اختیار مردم قرار دهد. ما به ناظرانی نیاز داریم که تمام فعالیت های کنگره را تحت نظر بگیرند. چرا که اگر از سیاست های دولت بی اطلاع باشیم، نمی توانیم عکس العمل مناسبی نسبت به آن داشته باشیم.»
 
هنگامی که از وی در خصوص مقایسه نظارت دولتی و نظارت بخش خصوصی مانند گوگل و فیسبوک بر فعالیت های آنلاین کاربران پرسیده شد، او گفت که نظارت دولتی بسیار بدتر و مخرب تر است. چرا که « دولت می تواند حقوق شما را سلب کند. دولت می تواند آزادی افراد را بگیرد.»
 
اسنودن پس از افشای اسناد محرمانه دولتی از ایالات متحده گریخت و اکنون به عنوان پناهنده سیاسی در کشور روسیه اقامت دارد. دولت ایالات متحده وی را به جاسوسی و سرقت اطلاعات محرمانه متهم کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه