به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "کوگانا"، عبدالحسین رهبر با اشاره به اینکه طرح شوق زیارت با شعار «یاریگر کسانی باشیم که در حسرت زیارت مانده اند»؛ گفت: این طرح برای ایجاد بستر مناسب برای رساندن کمک های مردمی به نیازمندانی است که در حسرت زیارت مانده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از "کوگانا"، عبدالحسین رهبر با اشاره به اینکه طرح شوق زیارت با شعار «یاریگر کسانی باشیم که در حسرت زیارت مانده اند»؛ گفت: این طرح برای ایجاد بستر مناسب برای رساندن کمک های مردمی به نیازمندانی است که در حسرت زیارت مانده اند., "کوگانا"، ,وی افزود: در قالب این طرح نیازمندانی که تا کنون به اماکن زیارتی مشرف نشده اند، طی سال شناسایی و ساماندهی می شوند تا با یاری خیرین امکان اعزام آنها به سفرهای زیارتی از جمله عتبات عالیات و مشهد فراهم شود.
, وی افزود: در قالب این طرح نیازمندانی که تا کنون به اماکن زیارتی مشرف نشده اند، طی سال شناسایی و ساماندهی می شوند تا با یاری خیرین امکان اعزام آنها به سفرهای زیارتی از جمله عتبات عالیات و مشهد فراهم شود.,مدیر کمیته امداد کنگان عنوان کرد: در همین راستا سال گذشته بیش از ۲۳۴ مددجوی تحت حمایت، در قالب این طرح به اماکن مقدسه اعزام شدند و هزینه ای بالغ بر ۴۶۱ میلیون ریال در برداشته که از محل کمک های خیرین نیکوکار و اعتبارات امداد تامین شده است.
, مدیر کمیته امداد کنگان عنوان کرد: در همین راستا سال گذشته بیش از ۲۳۴ مددجوی تحت حمایت، در قالب این طرح به اماکن مقدسه اعزام شدند و هزینه ای بالغ بر ۴۶۱ میلیون ریال در برداشته که از محل کمک های خیرین نیکوکار و اعتبارات امداد تامین شده است.,وی اضافه کرد: بیشترین اردوهای برگزار شده به مشهد مقدس با تعداد ۱۱۹ نفر بوده و بقیه، اعزام به عتبات عالیات و اردو های راهیان نور بوده است.
, وی اضافه کرد: بیشترین اردوهای برگزار شده به مشهد مقدس با تعداد ۱۱۹ نفر بوده و بقیه، اعزام به عتبات عالیات و اردو های راهیان نور بوده است.,عبدالحسین رهبر یادآور شد: در این طرح اولویت اعزام به کسانی تعلق گرفت که تاکنون از اردوهای زیارتی استفاده ننموده و یا به لحاظ محرومیت و نیازمندی از دیگران وضعیت حادتری داشته و یا دانش آموزان دارای استعداد درخشان واعضای کانون پیرو ولایت بوده اند.
, عبدالحسین رهبر یادآور شد: در این طرح اولویت اعزام به کسانی تعلق گرفت که تاکنون از اردوهای زیارتی استفاده ننموده و یا به لحاظ محرومیت و نیازمندی از دیگران وضعیت حادتری داشته و یا دانش آموزان دارای استعداد درخشان واعضای کانون پیرو ولایت بوده اند.,مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان کنگان همچنین با بیان اینکه کمیته امداد این شهرستان در بحث توانمد سازی خانواده های تحت پوشش گامهای خوبی برداشته، گفت: با توجه به هدف کمیته امداد که همان رفع محرومیت زدایی است با همه توان و بکارگیری ظرفیتها در خدمت محرومین هستیم و در حل مشکلات آنها از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد و امیدواریم با همکاری همه حوزه ها و مسئولین فعالیت خود را در این زمینه گسترش دهیم.
, مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان کنگان همچنین با بیان اینکه کمیته امداد این شهرستان در بحث توانمد سازی خانواده های تحت پوشش گامهای خوبی برداشته، گفت: با توجه به هدف کمیته امداد که همان رفع محرومیت زدایی است با همه توان و بکارگیری ظرفیتها در خدمت محرومین هستیم و در حل مشکلات آنها از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد و امیدواریم با همکاری همه حوزه ها و مسئولین فعالیت خود را در این زمینه گسترش دهیم.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه