اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان:

کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گلستان باعث حفط 1500 شغل در استان شده است

کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گلستان باعث حفط 1500 شغل در استان شده است
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان گفت: تقویت تولید داخلی، افزایش صادرات، حل مشکل رکود، مهار گرانی و رفع بیکاری از محورهای تحقق اقتصاد مقاومتی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "حسینقلی قوانلو" در دیدار با معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ، ضمن بیان نقش و جایگاه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استانها اظهار کرد: تقویت تولید داخلی بویژه تولیدات صادرات محور و حمایت از تولیدات جایگزین واردات ، افزایش صادرات ، حل مشکل رکود ، مهار گرانی و رفع بیکاری که از محورهای مهم تحقق اقتصاد مقاومتی هستند از جمله وظایف کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید است ، و اعضای این کارگروه باید نسبت به تصمیمات این کارگروه با جدیت برخورد نمایند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,

وی با اشاره به تصمیمات موثر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گلستان در کاهش نرخ بیکاری در سال گذشته گفت: این کارگروه در سال گذشته ۸ جلسه تشکیل داده است که 107 مصوبه این کارگروه توانسته مشکلات ۵۰ شرکت را بررسی و تعداد زیادی از آنها را حل نماید .

,

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان افزود: حل مشکلات شرکت شمالشرق ، بهره برداران معادن ذغال سنگ شرق استان با اشتغال بالغ بر 500 نفر ، راه اندازی شرکت کیمیا سفال تولید کننده آجر سفالی که از واحدهای راکد بود و هم اکنون اشتغالی بالغ بر 50 نفر داشته و قابلیت افزایش تا 200 نفر را دارد ، حل مشکل شرکت نئوپان شموشک برای حفظ اشتغال کارگران آن شرکت و رفع مشکلات دهها شرکت و واحد تولیدی دیگر از جمله دستاوردهای این کارگروه در سال گذشته بوده است .

,

"قوانلو" افزود: تصمیمات این کارگروه باعث حفظ یک هزار و ۵۰۰ شغل در گلستان با جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی استان شده است .

,

وی با بیان اینکه هفت برنامه عملی در سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» برای وزارتخانه ها تعریف شده است، افزود: این برنامه ها باعث ایجاد ۱۸۴ هزار شغل و رفع مشکلات ۷۵۰۰ واحد تولیدی در کشور می شود.

,

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان تصریح کرد: در سال اقتصاد مقاومتی همه دستگاه های اجرایی باید به فکر ایجاد اشتغال جدید باشند.وی با بیان این که برخی از بانکهای خصوص در سال گذشته تنها 35 درصد منابع خود را به متقاضیان استانی تسهیلات داده اند ، گفت : با تکیه بر بانک های دولتی نمی توانیم از تمام توان استان در بخش صنعت استفاده کنیم ، و لازم است با برنامه ریزی مناسب از ظرفیت بانک های خصوصی در استان بهره ببریم .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه