اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس آموزش و پرورش لاهیجان:

کمترین دغدغه را در حوزه مدارس سما داریم

کمترین دغدغه را در حوزه مدارس سما داریم
مراسم بزرگداشت مقام شامخ معلم با حضور مدیران و معلمان مدارس سما در سالن اجتماعات سما لاهیجان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «لاهیجان»، در این همایش فرهنگی؛ رئیس آموزش و پرورش شهرستان لاهیجان از آموزش و پرورش به عنوان یک مجموعه وسیع یاد کرد و دو سوم مردم کشور را زیر مجموعه این اداره دانست. رحمتی در ادامه سخنانش تقدیر از معلم و گرامیداشت مقام معلم را وظیفه آحاد مردم عنوان نمود و خاطرنشان کرد: همه مردم جامعه و همه اقشار باید قدردان معلم بوده و از مقام شامخ معلم تجلیل کنند، چرا که همه به نوعی مدیون معلم و زحمات او هستند و این امر مهم فقط وظیفه مسوولین و دولت نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «لاهیجان»,

رحمتی در ادامه سخنانش با تاسی به فرمایش مقام معظم رهبری آموزش و پرورش را یک «دستگاه مولد» دانست و افزود: معلم نقش محوری در توسعه کشور دارد و بر همه واجب است که توجه به معلم و احترام به مقام شامخ او را در دستور کار قرار دهند.

,

رئیس آموزش و پرورش شهرستان لاهیجان یکی از سیاست های راهبردی خود را توسعه مدارس غیر دولتی دانست و خاطرنشان کرد: مدارس غیر دولتی نه به معنای انتفاعی بلکه به معنای غیر انتفاعی برای ما بسیار مهم است و مدارس سما یکی از جاهایی است که به فکر انتفاع نیست و بیشتر به فکر توسعه امور آموزشی و فرهنگی بوده و در این زمینه خدمات بسیاری داشته است و من به نوبه خودم از مجموعه سما و رئیس این مرکز آموزشی فرهنگی، همکاران پرتلاش و تیم مدیریتی منسجم و بسیار خوب تقدیر و تشکر می کنم.

,

رحمتی در ادامه با ابراز رضایت مجدد از عملکرد سما یادآور شد، از عملکرد این مجموعه آموزشی فرهنگی کاملا راضی هستیم و کمترین دغدغه را از این مجموعه آموزشی فرهنگی داریم، چرا که عملکرد این مرکز نشان می دهد که به فکر در آمد نبوده و صرفا اعتبار و برند آنان مهم است که در این زمینه به موفقیت های چشمگیری دست یافته اند.

,

پایان پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه