اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شهردار پیرانشهر در گفتگو با کوردپیام:

ظرفیت های پیرانشهر بی نظیر است و می تواند به مقصد گردشگری تبدیل شود

ظرفیت های پیرانشهر بی نظیر است و می تواند به مقصد گردشگری تبدیل شود
شهردار پیرانشهر گفت: شهر پیرانشهر با داشتن ظرفیت های فراوان و مرزی بودن و همجوار با اقلیم کردستان عراق شاخص موقعیت بی نظیری دارد و با برنامه ریزی و تدبیر و مدیریتی هوشمند می تواند مقصد گردشگری شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کرد پیام، کامران فاتح در گفتگو با کوردپیام گفت: رسانه ها سهم بزرگی در معرفی شهر پیرانشهر دارند و در سال اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل امیدواریم بتوانیم با تداوم همکاری رسانه ها و مدیران و مسئولان شهرستان در رسیدن به اهداف پیش بینی شده دست یابیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرد پیام,

وی افزود: سال گذشته برای همه شهرداری های کشور از نظر منابع مالی و اعتباری بسیار سخت و توام با فرازو نشیب های فراوانی بود و انطباق با بودجه های مصوب کار ساده ای نبود اما توانستیم در کارها موفق باشیم و مازاد بر بودجه پیشنهادی ما آن را محقق کنیم.
فاتح بیان کرد: برای شهرداری هایی که در حال اجرای پروژه های عمرانی بودند سال ۹۴ بسیار مشکل و سخت بود ولی مناطقی که فقط دنبال حفظ و نگهداری وضع موجود بودند کار آسان تری داشتند .
شهردار پیرانشهر تصریح کرد: شهرداری پیرانشهر از معدود مناطق کشور است که در شرایط بد مالی در حال تولید زیرساخت و کار عمرانی بود و اجرای کارهای عمرانی گسترده در سطح شهر ، تپه گردشگری ، پل دانش مجتمع ماشین الات و پروژه های محتوایی که انرژی و هزینه زیادی لازم دارد از کارهای انجام شده است و با همه سختی ها و بدون پرداخت بودجه از دولت بودجه شهرداری هم محقق شد.
وی بیان کرد: شیوه نگرش به شهرداری باید تغییر کند و در مسیر اهداف چشم انداز قرار گیرد تا بتوانیم به هدف برسیم که در سال گذشته بعد از یک سری کارهای اساسی که باید برای جذب سرمایه گذار انجام می شد توانستیم در حوزه کشوری هم به دستاوردهای خوبی برسیم.
شهردار پیرانشهر با اشاره به مهمترین برنامه های امسال شهرداری تصریح کرد: افتتاح تپه گردشگری که یک قطب توریسم صنعتی و گردشگری برای شهر و شهرداری خواهد بود به بهره برداری می رسد و افتتاح پل دانش و همپنین مهمترین انها خروج بنگاه ها ماشین از داخل شهر و به مجتمع شان، که در بیرون شهر و کنار هتل هوزان است انتقال داده می شوند.
فاتح گفت: پروژه های شهری با سرعت انجام می شود و ان شاءالله امسال هم به عنوان سال انقلاب آسفالت ها در شهر رقم بخورد.
وی یادآورشد: در سال ۹۵ پیرانشهر را متفاوت دیده ایم و زیرساختهای گردشگری در حال به نتیجه رسیدن است و با برنامه های متنوعی که اجرا کرده ایم و در دست اجرا داریم امیدواریم پیرانشهرا به مقصد گردشگری تبدیل کنیم.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام /م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه