به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از نسیم زنجان، سی و یکمین جشنواره ملی قرآن و عترت که مرحله منطقه ای آن با حضور 120 دانشجوی قرآنی در دانشگاه زنجان آغاز شده بود با اعلام نفرات برتر به کار خود پایان داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم زنجان، ,در این مسابقات که در مرکز همایش های بین المللی غدیر دانشکاه زنحان برگزار شد، در رشته تحقیق آقایان به ترتیب، فواد مولودی از دانشگاه کردستان، میثم کثیرلو و کاظم نصیری زارع از دانشگاه زنجان حائز مقام اول تا سوم شدند و در رشته تحقیق خواهران نیز ، به ترتیب خانم ها ، مریم از دانشگاه شهید مدنی تبریز و معصومه صادقی درویشی از دانشگاه لرستان صاحب مقام اول و دوم شدند .
,در رشته ترتیل برادران، محمدرضا رجبی شاد از دانشگاه قزوین،سهیل یاری گلدره از دانشگاه کرمانشاه و امیر عباس زاده از دانشگاه ایلام و همچنین در رشته ترتیل خواهران نیز زهرا اشرف رضایی از دانشگاه تبریز مقام های برتر را کسب نمودند.
,اما در رشته حفظ پنج جزء برادران، مهدی افشان از دانشگاه هنر اسلامی تبریز، ایوب کوهی از دانشگاه از دانشگاه کردستان و عبدالله فرد از دانشگاه اردبیل و در بین خواهران، آلاء الرکابی از دانشگاه ایلام و فاطمه جباری از دانشگاه تبریز حائز رتبه های برتر شدند .
,همچنین در رشته حفظ 10 جزء برادران نیز، مهدی احمدی از دانشگاه تبریز و در بخش خواهران نیز فاطمه رضازاده از دانشگاه ایلام ، سعیده نصیری فرد از دانشگاه تبریز و زهرا احفری از دانشگاه قزوین صاحب عناوین برتر شدند .
,در رشته حفظ 20 جزء برادران، سجاد بدیرخانی از دانشگاه اردبیل و محمد علمدار از دانشگاه همدان و همچنین در بخش خواهران نیز طیبه ضرابی نژاد از دانشگاه بین المللی قزوین و الهام لطفی از دانشگاه شهید مدنی تبریز صاحب عناوین برتر شدند.
,در رشته حفظ کل برادران، رسول آزمایش از دانشگاه تبریز، محمودبابایی از دانشگاه همدان و اکبر قنبری از دانشگاه شهید مدنی تبریز و در بخش خواهران نیز ناهید شیرزادی از دانشگاه باختر ایلام و سمیه خشنودی از دانشگاه ایلام حائز عناوین برتر شدند .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه