logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  2. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  3. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  4. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  5. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  6. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  7. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  8. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  9. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  10. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  11. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  12. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  13. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  14. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  15. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  16. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  17. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  18. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  19. گسست میان ادعا و واقعیت
  20. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی

عکس نوشته/

ارزش فداکاری رزمندگان مدافع حرم در نگاه رهبر معظم انقلاب

ارزش فداکاری رزمندگان مدافع حرم در نگاه رهبر معظم انقلاب
رهبر معظم انقلاب در جمع خانواده‌های رزمندگان لشکر فاطمیون:«همه حاضر به فداکاری نیستند و آن دسته از افرادی که فداکاری می کنند، برجستگان امت اند؛ همین قدر برادران و خواهران بدانند که بنده حقیر به همه شما افتخار می کنم.»
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرستوها، پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت ا…خامنه ای فیلمی از دیدار عیدانه رهبر انقلاب با خانواده شهدای فاطمیون که در حرم مطهر امام رضا (ع) انجام شده است را منتشر کرد. این فیلم مربوط به دیدار جمعی از اعضای خانواده و بستگان شهدای افغانستانی ِ مدافع حرم از «لشکر فاطمیون» با رهبر انقلاب است که در هشتمین روز از سال ۱۳۹۵ انجام شده است. به گزارش پرس تی وی، حضرت آیت ا… خامنه ای در این دیدار بر نقش شهروندان افغانی در همه مراحل انقلاب اسلامی تاکید کردند و افزودند: «برادران و خواهران عزیز افغانی و خاوری های مشهد و خراسان در همه مراحل انقلاب اسلامی نقش ایفا کرده اند… هم در پیروزی انقلاب، هم در دفاع مقدس و دوران جنگ تحمیلی و هم در همه حوادث بعدی و حالا در قضیه دفاع از حرم های اهل بیت علیهم السلام؛ این جوان های مثل دسته گل را پدر و مادر ها برای دفاع از حریم اهل بیت فرستادند.» ایشان شهدای مدافع حرم را دارای «رجحان و امتیاز» دانستند و فرمودند: «فرزندان شما جان خود را سپر قرار دادند برای این که دست بدخواهان و خبیث ها به حرم اهل بیت نرسد.لذا شان این شهدا شان بسیار والایی است. البته برای پدر ها و مادر ها و همسر ها و فرزندان سخت است. مسلم است که خیلی سخت است. اما این سختی را برای خدا تحمل می کنید و ان شاء ا… خدای متعال چشم شما را به لطف و فضل خود روشن خواهد کرد.» ایشان برای شهدا، به ویژه شهدای جمع، علو درجات و برای بازماندگان اجر، صبر و رحمت مسئلت کردند و فرمودند: «همه حاضر به فداکاری نیستند و آن دسته از افرادی که فداکاری می کنند، برجستگان امت اند… همین قدر برادران و خواهران بدانند که بنده حقیر به همه شما افتخار می کنم.»در بخشی از این مراسم یکی از جانبازان مدافع حرم که پدرش نیز جزو شهدای مدافع حرم است هنگام دیدار و دیده بوسی با رهبر انقلاب موضوعی (که به نظر می رسد درخواست کسب اجازه حضورش در جبهه از خانواده و به ویژه مادرش است را )با ایشان در میان می گذارد و رهبر انقلاب نیز در پاسخ می فرمایند: «من به مادرت نمی گویم…پدر شهید شده، آن برادر هم در منطقه است و وی هم می گوید به مادرم بگو…من به مادرت نمی گویم.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرستوها, پرستوها, پرستوها,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه