اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

حاضر بودم بمیرم و ملوان سقوط نکند

حاضر بودم بمیرم و ملوان سقوط نکند
بازیکن تیم فوتبال ملوان انزلی گفت: با سقوط تیم ملوان انزلی و همچنین سقوط داماش به لیگ دسته دو فوتبال گیلان مُرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد آبشک در گفت‌وگو با فارس، در مورد سقوط ملوان انزلی گفت: نمی‌دانم چه بگویم. واقعا حیف شد که ملوان سقوط کرد. حاضر بودم بمیرم و بلایی سر من بیاید اما تیم ملوان در لیگ برتر ماندگار شود. تیم داماش گیلان هم به دسته دو سقوط کرد. فوتبال گیلان مُرد اما زندگی همچنان ادامه دارد و امید زنده است. امیدوارم ملوان دوباره هرچه زودتر به لیگ برتر بازگردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: شرمنده هواداران ملوان شدیم. کسانی که به این تیم عشق می‌ورزیدند. مردم انزلی با ملوان زندگی می‌کنند و همه دلخوشی‌شان ملوان است. شایسته نبود که ما سقوط کنیم اما یکسری بی‌تدبیری‌ها صورت گرفت و در نهایت این سرنوشت تلخ برای ملوان رقم خورد. قبل از شروع فصل قرار بود برنامه‌های خوبی برای این فصل ملوان طرح‌ریزی شود اما بی‌تدبیری‌هایی صورت گرفت.

,

بازیکن ملوان با اشاره به بی‌توجهی برخی مسئولان به باشگاه گفت: بازیکنان تمام تلاش‌شان را کردند اما برخی نسبت به تیم کم‌توجه بودند. در برخی مقاطع شانس آوردیم که زودتر از هفته پایانی سقوط نکردیم و وقتی ما می‌باختیم تیم‌های دیگر هم بازنده می‌شدند. شکست مقابل سیاه‌جامگان و سقوط تلخ و گزنده است. فکر نمی‌کردیم در مشهد سقوط کنیم. امیدوارم فصل آینده ملوان بتواند به لیگ برتر بازگردد. نمی‌دانم چه باید بگویم. شاید برخی علیه بازیکنان ملوان صحبت‌هایی مطرح کنند اما بازیکنان ملوان بی‌غیرت نبودند. آنها با تمام وجودشان برای موفقیت تلاش کردند اما ملوان مشکلات زیادی هم داشت.

,

وی افزود: اول فصل ایرادهای ما برطرف نشد. فصل گذشته تلنگر خورده بودیم اما در این فصل هیچ توجهی به آن اتفاقات نشد و درس عبرتی از فصل گذشته نگرفتیم. برخی هم قول‌های زیادی به ملوان دادند که هیچ کدام آنها عملی نشد. مشکلات ما فراوان بود حتی در برخی مقاطع داوری هم علیه تیم ما بود. نمی‌دانم چه باید بگویم هر حرفی بزنم دیگر بی‌فایده است. ملوان سقوط کرده است. خیلی حیف شد که این سرنوشت برای ملوان رقم خورد. فوتبال روی بدش را به ما نشان داد. امیدوارم فوتبال ایران دوباره به شرایط خوب گذشته‌اش بازگردد.

,

انتهای پیام/آ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه