به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منصور حقیقتپور در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی آناج در واکنش به شکایت جاسوس آمریکایی از ایران، اظهار داشت: امیر حکمتی پرورش یافتهی آمریکا بود که در سال 90 در ایران دستگیر و به 10 سال زندان محکوم شد اما در جریان مبادله زندانیان ایرانی و آمریکایی آزاد گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,وی ادامه داد: آخر پررویی است که شخصی به کشور خود خیانت کند و بعد از آزادی زودهنگام باز هم در پی آسیب زدن به ملتش باشد؛ اوباما برای آزادی این فرد التماس میکرد و حالا که از بند رها شده یک شکایت سیاسی را در پیش گرفته است.
,این نماینده مجلس نهم، اجبار آمریکاییها را در شکایت حکمتی دخیل دانست و ابراز کرد: غربیها بار دیگر نشان دادند که بر روی تعهدات خود پایبند نیستند، لذا لازم است وزارت خارجه منِ بعد در تعاملات خود دقت بیشتری به خرج دهد.
,وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا فروش آب سنگین به آمریکا بعد از ماجرای دستبرد آنان به اموال بلوکه شده ایران، منطقی است یا خیر، توضیح داد: طبق گفته آقای صالحی ما ابتدا پول را از آمریکاییها میگیریم و سپس آب سنگین را به آنان تحویل میدهیم. دزدی آشکار دادگاه آمریکایی از ملت ما موجب شد تا حساسیتها نسبت به موضوع افزایش یابد.
]
ارسال دیدگاه