اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

برگزاری دوره آموزشی تطبیق (Compliance) برای همکاران شبکه بانکی در بانک پارسیان

برگزاری دوره آموزشی تطبیق   (Compliance) برای همکاران شبکه بانکی در بانک پارسیان
بانک پارسیان در راستای لزوم انطباق با قوانین و مقررات بین المللی در عرصه بانکداری پس از برجام، اقدام به طراحی و اجرای دوره آموزشی تطبیق ( Compliance) با همکاری موسسه اینتوایش (Intuition) نمود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان، در این دوره که از 20 اردیبهشت آغاز و تا 22 اردیبهشت ادامه داشت،  تعداد 21 نفر از همکاران مدیریت های ریسک، بین الملل و مبارزه با پولشویی بانک های ملی، مسکن، رفاه، صنعت و معدن، کارآفرین، آینده، گردشکری ، انصار و پست بانک حضور داشته و آموزش های لازم پیرامون قوانین و مقررات بین المللی در عرصه بانکداری را فرا گرفتند.
شایان توجه است؛ بانک پارسیان به عنوان بزرگترین بانک خصوصی کشور همواره در مسیر اعتلای صنعت بانکداری کشورگام برداشته و در تعامل با برترین موسسات آموزشی دنیا در خصوص برگزاری دوره های متناسب با فضای تحول و توسعه، همچنان پیشرو بوده است.
با توجه به بستر مناسب توسعه فعالیت های بین المللی بانک ها، در شرایط کنونی اجرایی شدن این فعالیت ها در گرو رعایت قوانین و الزامات و استانداردهای بین المللی می باشد که بانک پارسیان از سال گذشته به صورت جدی در پی برقراری مذاکرات با موسسات معتبر خارجی جهت فراهم آوردن این بستر فعالیت ها بوده است وموسسه اینتواشن که یک موسسه ایرلندی با سوابق درخشان در حوزه آموزش های حضوری و مجازی صنایع مالی و بانکداری در دنیا می باشد در این دوره با بانک پارسیان همکاری داشته است.
لازم به ذکر است؛گواهی نامه های اعطایی پایان دوره نیز از سوی موسسه مذکور طی مراسمی ویژه ای در اوایل خرداد ماه به فراگیران دوره اعطا خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه