به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی رباط نیوز، علی بیگی، فرماندار رباط کریم در دی ماه ۹۳ بود که به سمت سرپرستی فرماندار رباط کریم منصوب شد و امروز نیز با این شهر خداحافظی کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رباط نیوز,براساس این گزارش، علی بیگی که پیش از این مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری تهران بود پس از مدتی به عنوان فرماندار رباط کریم منصوب شد و حال نیز باید از این شهر خداحافظی کند.
بیگی روز معارفه در کنار ابراهیم نکو قرار داشت که حال این روزها این دو از شهر رباط کریم رفتند و افرادی دیگر جایگزین آنها می شوند.

شایان ذکر است سعید بیات، معاون سیاسی فرمانداری ویژه شهرری قرار است بر جای علی بیگی در فرمانداری رباط کریم بنشیند که امیداریم بتواند با رسانه ها تعامل مطلوبی را برقرار سازد.

روز شنبه برنامه تودیع و معارفه فرماندار رباط کریم برگزار می شود.
انتهای پیام/
براساس این گزارش، علی بیگی که پیش از این مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری تهران بود پس از مدتی به عنوان فرماندار رباط کریم منصوب شد و حال نیز باید از این شهر خداحافظی کند.
,بیگی روز معارفه در کنار ابراهیم نکو قرار داشت که حال این روزها این دو از شهر رباط کریم رفتند و افرادی دیگر جایگزین آنها می شوند.
,
,
, شایان ذکر است سعید بیات، معاون سیاسی فرمانداری ویژه شهرری قرار است بر جای علی بیگی در فرمانداری رباط کریم بنشیند که امیداریم بتواند با رسانه ها تعامل مطلوبی را برقرار سازد.
,
,
, روز شنبه برنامه تودیع و معارفه فرماندار رباط کریم برگزار می شود.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه